Am facut aperitivul asta pentru intalneala cu colegii mei. Nu e o salata in acceptiunea moderna a termenului, in care salata este ceva cu multe frunze verzi, fructe si alte nebuneli ( care de altfel imi plac foarte mult ), ci o salata asa cum se faceau salatele pe vremea lui Ceausescu, cu maioneza, si care mie cu toata rusinea trebuie sa recunosc ca-mi plac.
Reteta nu stiu de unde e, mami o facea cu diferite ocazii, doar ca eu nu fierb pieptul de pui, ci il fac la gratar, in crusta de bere.
- piept de pui in crusta de bere facut la gratar
- ciuperci, iese mult mai bun cu ciuperci de padure, eu am avut hribi, gratie Catalinei
- maioneza, pe care eu o subtiez cu iaurt, o lingura de smantana, putin vin alb sec si multa zeama de lamaie
pieptul de pui taiat bucatele si ciupercile se pun peste maioneza
asta e cand e gata
Sunt convinsa ca este delicioasa,,,,,mie imi place tare mult.Pupici si o seara frumoasa!!
RăspundețiȘtergereDelicioasa...ma duc sa imi caut o furculita! Distractie placuta la intalnirea cu colegi,te pup
RăspundețiȘtergeretrebuie sa fie tare buna!si mie imi plac astfel de salate!
RăspundețiȘtergereMultumesc, sunteti dragute.E chiar buna.
RăspundețiȘtergereVa pup si va doresc o saptamana minunata.
Foarte buna salata, nu te lasi si ne faci mereu pofta!!!
RăspundețiȘtergereOana, cu multa placere te servesc daca vii incoace.
RăspundețiȘtergerete pup si-ti doresc o dupa amiaza frumoasa.
Arata super!!!!!!
RăspundețiȘtergereScuze ca nu te mai vizitez dar am o perioada cam grea.....sper sa revin cat de curand,te imbratisez cu drag!!!
ce sa va spun draga doamne lor salata e buna da nu prea!!mare atentie!
RăspundețiȘtergere