duminică, 12 decembrie 2010

Piept de pui cu ciuperci si maioneza



Am facut aperitivul asta pentru intalneala cu colegii mei. Nu e o salata in acceptiunea moderna a termenului, in care salata este ceva cu multe frunze verzi, fructe si alte nebuneli ( care de altfel imi plac foarte mult ), ci o salata asa cum se faceau salatele pe vremea lui Ceausescu, cu maioneza, si care mie cu toata rusinea trebuie sa recunosc ca-mi plac.
Reteta nu stiu de unde e, mami o facea cu diferite ocazii, doar ca eu nu fierb pieptul de pui, ci il fac la gratar, in crusta de bere.


- piept de pui in crusta de bere facut la gratar

- ciuperci, iese mult mai bun cu ciuperci de padure, eu am avut hribi, gratie Catalinei

- maioneza, pe care eu o subtiez cu iaurt, o lingura de smantana, putin vin alb sec si multa zeama de lamaie

pieptul de pui taiat bucatele si ciupercile se pun peste maioneza



asta e cand e gata

8 comentarii:

  1. Sunt convinsa ca este delicioasa,,,,,mie imi place tare mult.Pupici si o seara frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Delicioasa...ma duc sa imi caut o furculita! Distractie placuta la intalnirea cu colegi,te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. trebuie sa fie tare buna!si mie imi plac astfel de salate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, sunteti dragute.E chiar buna.
    Va pup si va doresc o saptamana minunata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte buna salata, nu te lasi si ne faci mereu pofta!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Oana, cu multa placere te servesc daca vii incoace.
    te pup si-ti doresc o dupa amiaza frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata super!!!!!!
    Scuze ca nu te mai vizitez dar am o perioada cam grea.....sper sa revin cat de curand,te imbratisez cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. ce sa va spun draga doamne lor salata e buna da nu prea!!mare atentie!

    RăspundețiȘtergere