Nu-i ceva deosebit, doar deosebit de simplu de facut si bun la gust. Imi plac fructele la cuptor, si astea cu spuma sunt super bune.
Reteta din " secretele bucatariei ".
- 3 nectarine, eu am pus piersici
- 400 g mure, la mine a fost mai putin
- unt pentru uns vasul
- 4 linguri zahar, eu nu am mai pus
pentru bezea
- 4 albusuri, eu am avut vas mai mic si am pus doar doua
- 4 linguri zahar, eu am pus trei rase
- 100 g fulgi de cocos
Se unge un vas termorezistent cu unt, se pun fructele, iar peste fructe albusurile batute cu zahar si amestecate cu cocos.
feliile de piersici in vasul uns cu unt
puse si murele
albusurile batute cu zahar si amestecate cu cocos
bezeaua pusa peste fructe
inainte de cuptor
scoase din cuptor
si putin " despuiate "
Cred ca e un adevarat deliciu!!!
RăspundețiȘtergerete pup!
Sunt prima ,pot sa cer portie dubla?
RăspundețiȘtergerePup si seara buna!
Cred ca a fost tare bun, cu atatea fructe si bezeaua crocanta! Pupicei si o seara placuta!
RăspundețiȘtergereVai ce simplu si bun trebuie sa fie ! O sa fac neaparat si eu cu spuma de cocos . Eu fac crumble in loc de spuma de cocos , un aluat faramicios cu unt,faina,zahar ...deci ceva mai consistent .
RăspundețiȘtergerete pup !
Sunteti voi foarte dragute.Multumesc, e foarte, foarte bun.
RăspundețiȘtergereVa pup si va doresc o zi buna.
Delicioasa si aromata.
RăspundețiȘtergereMultumesc Criss.
RăspundețiȘtergeretrebuie sa fi iesit un deliciu!combinatia de bezea cu nuca de cocos mi-a placut !am s-o aplic.
RăspundețiȘtergerePansy multumesc.E foarte, foarte buna.Ma bucur ca vrei s-o incerci.
RăspundețiȘtergerece deliciu!:)te pupam cu drag!:)
RăspundețiȘtergereun deliciu sanatos si simplu
RăspundețiȘtergereMultumesc Alisuc.
RăspundețiȘtergereYaya esti draguta tare, multumesc.
Va pup si va doresc weekend fain.