Cu toate ca sunt de abia la inceput in aceasta lume buna mea prietena Alison, bloggerita experimentata si talentata, cu un blog frumos, mi-a facut onoarea sa ma invite sa postez o reteta la ea, in calitate de guest-blogger.Nu va spun ce emotionata am fost cand am auzit despre ce e vorba.In consecinta i-am trimis o reteta pe cat de simpla, pe atat de buna, de tort cu branza si limoncello.
Reteta o puteti vedea aici.
Multumesc mult Alison, esti tare draguta!
AROME...: Lebăr de casă
-
AROME...: Lebăr de casă: Se face cu: 1- 1,5 kg de ficat 4-500 g carne de
porc o bucată - cam 250 g - de slănină afumată 300 g ceapă puțin ulei
intestine pe...
Acum 4 ore
vai ,iar ma lauzi,te rog ,nu...stii ca nu-i nevoie!
RăspundețiȘtergeremie imi face mare placere ca ai poposit la mine pe blog cu asa frumusete de tort,te mai astept cu asa bunatati!eu sunt cea onorata de o asemenea postare!
Cu multa placere o sa mai vin, si nu te laud, asta e adevarul.Pup Iepu.
RăspundețiȘtergereSuper tortul!
RăspundețiȘtergereCe blog gustos...brava!
o zi buna!
Delicios tort! Ma gadila ochii de ce vad!
RăspundețiȘtergereNicoleta, Oana multumesc mult, sunteti voi foarte dragute.
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita si va mai astept.
super Micule
RăspundețiȘtergereEla multumesc, esti tu tare draguta.
RăspundețiȘtergereSuper tort!Felicitari pentru blog!
RăspundețiȘtergereVio iti multumesc.esti tu foarte, foarte draguta.
RăspundețiȘtergereDelicios tort!
RăspundețiȘtergereIn ultima vreme folosesc tot mai des branza la prajituri si torturi ;P
Combinatia asta mi-a scapat - tcmai de aceea cer permisiunea sa "fur" reteta ta :D
O zi buna si inspiratie la blogger-it :)
Alina, multumesc mult.Tu intotdeauna esti foarte draguta.
RăspundețiȘtergereCu multa placere, ma bucur ca-ti place.
O zi faina si tie.