V-am spus ca la noi drakurile astea sarate au cea mai mare trecere. Crackersii astia trebuiau sa ajunga la Timisoara. Dar ei sunt de vina, ne-au tot ispitit, pana n-a mai ramas decat o manuta din ei, pentru poza. Bina ca si cantitaea e mica din care i-am pregatit, trebuia sa fac dubla cantitate, dar data viitoare.
Reteta de pe un site german, kockmix.de.
- 130 g faina
- 40 g faina de malai
- 2 linguri mari de seminte de mac nemacinat
- putin praf de copt, eu nu am pus
- 60 g unt rece, sarat sau separat sare
- 100 g Gouda rasa
- 100 g Gruyere rasa
- 1 dl vin sec alb, de la gheata
pt.uns deaspura
- un ou
- o lingura de vin
Se amesteca faina cu faina de malai si praful de copt.Se adauga untul rece fulgi si se amesteca. Se adauga cele doua feluri de branza vinul si totul se omogenizeaza repede. Se inveleste in folie transparenta si se baga la frigider pt. cel putin 30 min. Se intinde apoi foaie de 5 mm, se decupeaza, se ung cu ou amestecat cu vin si se coc.
eu am cam amestecat totul odata
bila de bagat la frigider
gata de copt
crackersii
BUNE,BUNEEEEE,,,,MUSAI TRABA SA LE FAC SI EU!!!PUPICI!!!
RăspundețiȘtergereArata fain ce m-as infinge in ei .O seara placuta!
RăspundețiȘtergereCe-mi plac introducerile tale.
RăspundețiȘtergerePup si o seara placuta!
Buni ...si la noi in casa asa ceva are trecere mare ;-))
RăspundețiȘtergereIti "fur" reteta...mersi !
o seara buna!
Multumesc mult fetelor.Sunteti tare dragute.
RăspundețiȘtergereVa pup si va doresc o zi cat mai frumoasa in continuare.