Nu-i nimic spectaculos in biscuitii astia, dar sunt exceptionali. Au disparut de pe platou foarte, foarte repede.
Reteta de pe
nosalty.hu, , de unde am incercat o gramada de retete in ultimul timp.
- 300 g faina
- 150 g unt rece cubulete
- 100 g masline negre, fara samburi, taiate marunt
- 75 g parmezan, proaspat ras
- 125 ml lapte
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita sare
- 1/4 lingurita zahar
Se amesteca faina, sarea, praful de copt si zaharul cu untul taiat cubulete. Se adauga putin lapte si putin parmezan. Se framanta cu mana sau cu robotul. Se adauga maslinele, parmezanul si laptele ramas, si se formeaza un aluat omogen. Se imparte aluatul in doua, si din fiecare bucata, se formeaza cate un cilindru. Se invelesc cilindrii in folie, si se baga la frigider pentru 45 min. Se taie feliute de 1/2 de cm, si se pun pe hartia de copt. Se lasa la cuptorul preincalzit, pana se auresc.
cam asa arata
inca una
si o muscatura
Ce buni trebuie sa fie...sa tot rontai la ei! pupici
RăspundețiȘtergereTe astept Nico sa-i rontaim la o bere.Te pup cu drag.
RăspundețiȘtergereBestiali Miculina Trebuie sa-i incerc.. and eram eu tanara si aveam mai mult timp, am facut unii cu masline si cascaval afumat.. buni rau :) Pupam gasca <3
RăspundețiȘtergere