"Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE! "
Pastă de broccoli cu năut
-
Haideți la o rețetă simplă pt dejun sau cină, de post!⬇️
Pastă de broccoli cu năut ⬇️
*Ingrediente:
- 250 g broccoli aproximativ, care se spală, se desprind ...
“The spy who went into the cold”
-
Rulează zilele astea pe Max serialul artistic “A spy among friends“, despre
spionii britanici din celebrul Cerc al Universității Cambridge, care și-au
trăd...
Ciuperci pleurotus pane
-
Acest preparat, Ciuperci pleurotus pane este cel mai simplu fel de mancare
de post care se poate pregati. Pe langa faptul ca este simplu de preparat
este...
Mhalbi constantinois. (Recette très simple).
-
*INTRODUCTION :*
Le mhalbi est un entremets à base de crème de riz (farine très fine),
apprécié aussi bien au Moyen-Orient (Mouhalabiyé) qu'au Maghreb. Il ...
Vadas
-
A vadas nem olyan régen honosodott meg nálunk. Szeretjük. A mi családunkban
egyáltalán nem készült. Bár tudtam a létezéséről, de akkor ettem először,
ami...
Prajituri cu crema de fistic
-
Duminica dimineata m-am trezit cu dorinta de a pregati un desert delicios
cu ce aveam prin camara si prin frigider, ceva ce sa fie pe placul tuturor.
...
Migliaccio al cioccolato
-
*Carnevale*, tempo di feste in maschera e *dolci golosissimi*. Quest'anno
ho provato la variante super golosa del tradizionale migliaccio napoletano: ...
Tort aniversar de ciocolata 18 ani de blog
-
Tort aniversar de ciocolata 18 ani de blog. Acesta este tortul cu numarul
18 din colectia de retete speciale, dedicate blogului meu!!! Un vis devenit
rea...
Caserola cu fasole verde si ceapa crocanta
-
Caserola cu fasole verde, un fel de mancare cu origine americana, in
varianta ei originala continand supa crema de ciuperci si fasole verde. Eu
am facut ...
Salata de pui cu ciuperci
-
*Aproape ca uitasem de salata de pui cu ciuperci, mi-am amintit de ea de
curand, era nelipsita la petreceri, dar mai ales de Revelion, si tare mult
im...
BISCUITE DALGONA (DALGONA COOKIE SQUID GAME)
-
La o provocare să dăm cursDin Squid Game, super concurs,Biscuitele Dalgona
ne-a ieșitSă îl decupeze cine-i iscusit? INGREDIENTE PLAN DE LUCRU Biscuite
Da...
Iarna la malul marii
-
Cel puțin o data trebuie sa mergi iarna la mare sa descoperi frumusețea și
un altfel de peisaj fata de cel cu care suntem obișnuiti să l admiram în
peri...
Kulinarischer Adventskalender 2024 – Gewinnspiel 2
-
[image: Banner für Kulinarischer Adventskalender 2024]Schon wieder vorbei?
Die Adventszeit ist wie im Flug vergangen! Heute öffnen wir das letzte
Türchen d...
BROOKIES
-
Les brookies sont d'irrésistibles gourmandises qui sont le mariage parfait
entre deux classiques de la pâtisserie : les brownies et les biscuits
(cookies)....
Prajitura gustoasa cu mere
-
INGREDIENTE 250 g unt, 1 pahar zahar, 1 pahar ulei,
2 plicuri zahar vanilat, coaja rasa de lamaie, 5 pahare faina, 4 mere.
MOD DE PREPARARE Untul moale ...
Prajitura cu mere si bezea cu nuca
-
Daca vrei sa faci o prajitura de casa cu care sa mergi la sigur, atat ca
mod de preparare simplu si usor,…
Articolul Prajitura cu mere si bezea cu nuca a...
Кекс с рикота и сливи
-
Този кекс е страшно вкусен и много приятно влажен. Между влажност и
клисавост има огромна разлика.
Кексова форма с вместимост 2880 милилитра и височина...
humous aux poivrons rouges
-
*salut tout le monde comment ça va?*
*Je vous propose cette recette de houmous à base de pois chiches et de
poivrons rouges *
*un mélange parfait.*
*Le p...
Bridesmaids dresses
-
This is the quintessential month in which many girls take flight to a new
life. I'm talking about the newlyweds for whom the advice and support that
only...
Comfort food for cold days
-
Hello there, Love will come through, Travis I hope 2022 found you safe and
that the current context does not get you down preventing you from doing
what y...
Cozonac tip Panettone
-
M-am inspirat dupa o reteta de pe net, dar am dublat cantitatile.
Reteta este aici -
http://www.lalena.ro/1106-reteta-Cozonac-ItalianPanettone.html
Ingre...
Gilbert Albert, un bijutier genevez
-
Cred că este deja cunoscută fascinația mea pentru bijuterii, care momentan
îmi ocupă 4 sertare, de toate formele, culorile, dimensiunile șamd. Așadar
când ...
Rămâi activ și pozitiv
-
Adevărul e că prea trăiam pe repede înainte și timpul nu era mai niciodată
suficient... Acum avem timp din plin. Sper doar să ajungem să-l putem
prețui.
Mi...
Chocolate Oreo Cheesecake
-
Lucky Cake
Chocolate Oreo Cheesecake Imi place acest tip de cheesecake, cel fara
coacere, deoarece se face rapid, gustul sau est fin, si combinatiile pe ...
Prajitura cu mere si biscuiti
-
Va plac biscuitii de la RoStar? Mie imi plac foarte mult si ii cumpar de
multa vreme, chiar de cand copilul meu era micut si ii puneam in pachetelul ...
Prajitura cu mere si crema de vanilie
-
Acum 10 ani !!!!! da, 10, am inceput acest blog, intai ca pe o curiozitate
mai ales ca activam la vremea aceea pe vreo 2-3 site-uri culinare. Apoi a
fos...
~Gâteau-mousse au chocolat et café~
-
Le café est un must en cuisine. Faites-en l'essai dans ce fabuleux gâteau
mousse au chocolat! Je profite également de cette occasion pour souhaiter à
c...
Malai... reloaded
-
... sau prajitura cu faina de malai. Fiecare cum doreste sa ii spuna :)
importat e sa il/o faci si sa te bucuri de prajitura asta. Multa lume o
asociaza c...
Biscuiti cu nutella
-
Ingrediente:
225 gr.faina
100 gr.unt
80 gr.zahar tos
un ou
3 gr.praf de copt
1 lingura lapte rece
un praf de sare
1 plic zahar vanilat
Ingrediente pen...
Prajitura de vara, cu piersici
-
In plin sezon de fructe v-am adus o prajitura in care gustul de vanilie si
de piersici se imbina frumos pentru a crea o prajitura aromata si usor de
facut....
Cea mai simpla reteta de waffles, fara cantar
-
Waffles - pernute moi si delicioase! Cine poate sa le reziste?
La mic dejun cu mult gem sau crema de ciocolata, sau pentru o gustare cu o
lingura plina...
Tartaletas de Manzana
-
Unas saludables y simples tartaletas de manzana para conquistar el paladar
y tomar con un café o té y pasar este frío del segundo día de invierno.
Ing...
Chec
-
Am tot încercat reţete de pe net şi nu m-au încântat maxim, aşa că am zis
că fac cum mă taie capul şi cum cred că se potrivesc cantităţile.
Ingrediente: 6...
MANCARICA DE URZICI CU LEURDA
-
Nici o primavara fara urzici! Se spune ca urzicile fac parte din
categoria plantelor care ”schimba sangele”. Consumate primavara, ajuta la
detoxifie...
Placinta cu carne.
-
Ingrediente: 12 foi de placinta Ulei pt uns foile. Emmentaler sau alta
branza la alegere Pt sosul bolognez: 2 morcovi 2 cepe albe 1 buc telina 1
capata...
Dulce vegan cu zmeura
-
Simplu foarte simplu de facut dar zmeura ii confera un gust deosebit,este
acelasi aluat de la muffins pe care le-am facut aneterior doar ca am copt
sepa...
Batoane cu cereale
-
Acum ceva timp oamenii simpatici de la Sano Vita mi-au trimis un cufar cu
bunataturi pe care sa le transform in noi bunataturi. Grea misiune, pentru
ca p...
tava böreği
-
tava böreği
Tava böreği❤
Kolayca yapabileceğiniz nefis bir börek peynirli kaşarlı maydanozlu Ben
iki tane tava böreği yaptım içerisine maydanoz kaşa...
Tort " LADITA CU CAPSUNI "
-
Un alt fel de diplomat i-am zis eu, pentru ca am folosit aluat de foietaj
in locul blatului sau a piscoturilor cum foloseam in general. Iar ideea de
a ...
Preparate pentru Sarbatorile Pascale
-
*Pregatiti-va de sarbatoare ! *
*O masa speciala,incarcata de bunatati,la care ne gandim cu totii cu mult
inainte de sosirea Pastelui. Un prilej pentru a ...
Prajitura cu mere, nuca si mac
-
Aceasta prajitura are 3 arome care se combina foarte bine: mere, nuca si
mac, dar completate de nuante de lamaie, scortisoara, vanilie, kranz….este
foarte ...
Construction Of Septic Tank Rules
-
Septic Tank Septic tank is a landfill for the big water of the closet. The
selection of the place and the septic tank model that will be used is very
influ...
Supa de wonton
-
*credit foto: Cristina Toth*
Atunci cand Cristina mi-a povestit de proiectul ei "Gatesc cu prietenii",
mi s-a parut o idee geniala, mai ales ca acum post...
Tarta cu mere si stafide
-
*Daca tot e toamna si e sezonul merelor atunci va invit la o tarta cu mere
delicioasa. *
*Ingrediente pentru o tarta rotunda:*
- *o foaie de tarta...
Tort cu crema de vanilie si fructe
-
*Ingrediente:*
*Pentru blat*
*400 g faina*
*100 ml ulei*
*7 linguri zahar*
*4 albusuri*
*1 plic praf de copt*
*3 oua*
*100 g nuca macinata*
*coaja ras...
Inchid blogul!
-
Buna....
In cateva zile acest blog va fi inchis, o perioada sau de tot!
Cine vrea- daca mai e cineva interesat de ceea ce mai scriu, ma gaseste aici
Multume...
Unt de casa
-
A fost Shavuot, ultima sarbatoare din an si cu asta se termina si vacantele
noastre pe motiv de sarbatoare. Nu pentru mult timp, doar pana in
septembrie, c...
Business law cases and answers in 2017
-
What forms do I need certainly to fill? Each state/province has a group of
normal forms (often available online) that you have to fill when you need
to inc...
Fursecuri Linzer
-
Bine v-am regasit in acest nou an! Nu as putea sa explic de ce nu am mai
postat de atata timp dar... se pare ca vechile pasiuni mor greu! :) Imi
pare b...
Spanac cu usturoi și lapte, rețetă video pas cu pas
-
Spanac cu usturoi și lapte, rețetă video. Cum se face un spanac cu lapte și
usturoi. Sos de spanac cu usturoi și bază de bechamel, rețetă pas cu pas.
Nu o ...
Cel mai frumos cadou de ziua mea
-
Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de
ajutor.
Sunt voluntar Look Inside din vara acestui an, dar încă de anul trecut...
Supa crema de ciuperci
-
Astazi am o reteta de supa crema de ciuperci. Pozele sunt facute cam in
graba. Stomacul ghiortaia de foame si n-am avut prea multa rabdare sa stau
cu su...
Vietnam subiectiv (4)
-
Cred că a sosit momentul să vă povestesc câte ceva despre piețele de
alimente pe care le-am vizitat. V-am menționat în primul episod că am
petrecut ultim...
O calatorie spirituala
-
Bine v-am gasit din nou! Azi nu am o reteta de mancare, sunt chiar cateva
retete care asteapta sa fie incercate si intr-o buna zi stiu ca voi avea
din nou ...
BRANZA TOPITA CU UNT
-
INGREDIENTE
1 kg.branza de vaci
1 pachet de unt la temperatura camerei
2 galbenusuri
2 lingurite rase bicarbonat de sodiu
sare dupa gust
Se framanta toate ...
Tort cu capsuni
-
S-a vrut a fi Tort Fraisier , dar cred ca e prea mult sa-l numesc asa,
pentru ca am modificat destul de mult reteta. M-a lovit virusul in timpul
emisiunii...
GUSTARI RAPIDE SI DELICIOASE CU SCANDIA SIBIU
-
Vine o vreme in viata oricarui om cand ajunge la concluzia ca e prea cald
sa se apuce sa mai gateasca, dar nu stiu cum se face ca exact in momentele
alea ...
Souffle de paste
-
*Daca nu mai stiti cum sa gatiti pastele sau daca aveti mofturosi la mafa,
cu siguranta aceasta reteta o sa fie pe placul vostru.*
*Un "souffle" de pa...
Supa de linte
-
Am făcut supa asta în urmă cu vreo trei luni, dar din lipsă de timp și
alte priorități nu a ajuns pînă acum pe blog. O supă delicioasă, plină de
arome, să...
Cappone ripieno al forno - Clapon umplut la cuptor
-
Mai jos reteta in limba româna
Questo cappone è sopravvissuto alle feste appena passate. L'avevo messo in
congelatore proprio con l'intenzione di cucinar...
Hajas chifle umplute cu pecmez
-
In copilaria mea intotdeauna Hajas chifle cu pecmez se regaseau printre
celelate prajituri la masa de Craciun! Voi prezenta un mod de lucru mai
rapid pentr...
Decoratiuni de Craciun
-
Ne putem deja decora casa in haine de sarbatoare?Hai,sa vedem cum
!Propunerile mele pt voi
Pernute decorative L=40 cm.Sistem de inchidere cu nasturi.Pret 25...
Soarecii de hypermarket, soarecii de Kaufland
-
Intentionasem la un moment dat sa scriu cate ceva din experienta mea de
cumparatoare de supermaket/hypermarket, de unde si ce cumpar de obicei, ce
mi se p...
Fursecuri Leopard şi un CONCURS
-
Copiii iubesc animalele, adoră biscuiţii (fursecurile) şi sunt extrem de
încântaţi atunci când îi surprinzi cu un dulce tematic. Aceste fursecuri cu
u...
Peltea de gutui
-
Pelteaua asta este o coproductie mama si subsemnata, facuta chiar sambata
asta. Pentru mine a fost prima data cand am facut asa ceva, pentru mama a
doua.
M...
FLAN PATISSIER TRADITIONAL
-
for emily and her cupcake <3 flan pâtissier este pentru francezi
echivalentul custard tart pentru englezi ,pasteis de nata pentru portughezi
sau pasticc...
Nutella Cheesecake - fara coacere
-
Despre reteta asta nu sunt prea multe de spus decat ca este incredibil de
buna, iar daca sunteti fani Nutella nu mai vorbim.
Reteta este atat de simpla.....
Torturi
-
Am cam ignorat blogul, asta pentru simplul motiv ca nu mai am timp.Asta nu
insemna ca nu mai gatesc sau nu mai fac torturi cand imi permite
tim...
Dupa vacanta
-
Gata si vacanta pe anul asta. O vacanta mult asteptata si… meritata, zic eu
:) Ne-am plimbat, ne-am distrat, am facut tratament pentru oasele si
incheietur...
Tarta cu dovlecei si ciuperci
-
ciuperci piciorul curcanului (500 700 g)
1 dovlecel potrivit
200 g branza sarata
4-5 catei de usturoi
1 legatura de patrunjel verde
2 cartofi rasi
sare si ...
picnic si cea mai buna tarta cu mere
-
Ce poate fi mai bun si mai spectaculos decat o tarta perfecta la picnicul
de weekendul viitor? Aluatul fraged, usor crocant si fructele delicioase,
zemoase...
-
Varianta digitala a Monografiei Delani este acum accesibila tuturor
accesand linkul acesta sau dand click pe imaginea cu cartea din partea
dreapta a sit...
Prajitura desteapta
-
Sau Prajitura Inteligenta cum o mai numesc unii. Eu am tot ocolit-o pana
acum de teama ca ar necesita cine stie ce indemanare speciala pentru a-ti
reu...
Biscotti al Grano Saraceno…Buon compleanno a me!
-
Quando mi trovo di fronte a decisioni importanti vado in crisi, la paura di
sbagliare mi attanaglia lo stomaco impedendomi di agire. *E se dovessi
commet...
Tarta cu lamaie si bezea
-
*E a2a incercare saptamana asta cand o fac. Prima reteta luata de pe net,
nu divulg autorul ca nu-i frumos, a gresit spunand sa coci mai intai
partial bl...
Prajitura ametita cu ciocolata
-
Mi-a luat foarte mult sa scriu reteta asta, era programata initial in
ianuarie dar niciodata in viata nu e asa cum vrem noi.Dar nu mai conteaza,
acum i-a...
-
*Reţeta de prepeliţă umplută a Sultanei Hürrem*
*Ingrediente:* 6 prepeliţe două cepe două pahare de apă cu orez patru
linguri de unt sare piper o lingu...
Migdalele
-
the venat show: Migdalele: Migdalele dulci pot fi consumate atât proaspete,
cât şi uscate. Sâmburii de migdale pot fi consumaţi ca atare sau se pot
folosi ...
Turta dulce
-
Din seria plätzchen (fursecuri de Craciun) pun reteta mea autentica de
turta dulce :
3 oua,200 gr.zahar,9 linguri miere,150 gr.margarina,1 lingurita
sco...
Paine rasucita „fantezie”
-
Bucuria de a face paine pentru cei dragi este unica pentru mine si nu
preget niciodata sa-mi pun sortul si sa-mi suflec manecile, cand mi-am pus
in gand ...
Oua a la cocotte/Uova alla cocotte
-
La ricetta in italiano si trova in basso
Cam tirziu public reteta de la "Provocarea secreta", gazduita in luna
octombrie de Adela, iar blogul de inspira...
EVDE KOKOREÇ DÜRÜMÜNÜN YAPIMI
-
*Malzemeler:*
** Markettten alınan hazır kokoreç*
** Tortilla ekmeği kişi sayısı kadar (kuru yufka, ekmek gibi)*
*İçi İçin:*
** 1 tane çok ince doğranm...
PRAJITURI!!!
-
PRAJITURI!!! De foarte multa vreme nu am postat pe blog, si nu pentru ca nu
am facut dulciuri sau nu am gatit ,ci pentru faptul ca nu mai am timp.Sper
sa ...
Gogosari murati Sonia
-
O muratura speciala, evtraordinar de buna, pe care am numit-o astfel dupa
persoana care mi-a dat reteta, Va recomand s-o incercati, pt ca e o
varianta ...
Prajitura cu crema de cocos
-
Ingrediente blat de cacao:
230 gr faina alba
3 oua
150 gr zahar
140 gr unt
30 gr caco
90 ml lapte
1 plic praf de copt
Ingrediente crema de cocos:
150 gr co...
CORNULETE C-UN RAHAT
-
Heellaauuuu !! E cineva aici ? Noroc ca mai dati voi pe-aici şi mai
ştergeti praful, ca proprietaariii ... Dar sa ştiti ca nu lipsesc
nemotivat. Nu vr...
Appelbeignets (Dutch Apple Fritters)
-
Appelbeignets (Dutch Apple Fritters) are another sweet snack besides
Oliebollen that are traditionally eaten in Holland on New Years Eve.
(adsbygoogle = wi...
Chessecake cu capsuni....
-
Blat : 200 g biscuiti simpli (am folosit de la Croco...sunt foarte
buni,crocanti ) , 50 g zahar brun , 70 g unt topit. Am macinat biscuitii
impreuna cu ...
Mai. Este toamnă?
-
În această perioadă, cam până la sfârșitul lunii, în calendarul catolic
sunt așa-numiții "sfinți de gheață". Dacă sunt mânioși pe oameni, acești
sfinți sun...
Pasca Bunicutei mele
-
Am facut-o anul acesta de Pasti(Aprilie 2014) si a iesit foarte buna. A
avut mare succes,:))
Ingrediente aluat:
500 gr faina
250 ml lapte
125 gr zahar
100...
Supa de Oase - Cum?
-
Am ramas datoare cu reteta, asa ca fara alte ocolisuri, iat-o:
- Oase de vita/miel/spinari de pui/tartite de curcan/capete de
peste/alte parti osoas...
Lenhas e Lírios
-
*Lenhas E Lírios*
*Como podia*
*Ninguém o sabia*
*Como sentir tão** suave*
*Partia era dos dias mais difíceis*
*Cortados à lenha, jogadas ao fogo*
*Só pa...
Cinci cani-Cinque tazze
-
Sotto la ricetta in italiano.
Cinci cani sau Five Cups Christmas Cake.Chiar daca Craciunul a trecut il
puteti prepara pentru orice alta ocazie.Bun la caf...
Red Hot Apple Pie in a Mug
-
-
1 medium Fuji apple, cored and cut into 1/2-inch cubes
- 12 to 15 pieces Red Hots Cinnamon Flavored Candy
- 1/2 sheet (2 cracke...
Salata de fasole verde cu piept de pui
-
Pentru ieri am pregatit o mancare foarte usor de preparat si foarte
gustoasa.
Inspiratie mi-a fost retetele de pe blogul prieten...
Tort pt Magda
-
Acest tort este pentru ziua Magdei din partea prietenilor ei: Irina,
Simona, Alice si Ionut.
Interiorul este amandina.
Pentru ca ii place foart emult sa...
Absenta motivata
-
*Dragii mei,*
*Lipsesc motivat, o perioada nedeterminata, din motive bine intemeiate.*
*De doua saptamani am devenit bunica lui Petre.*
*Nu o sa ma lunge...
Vara e aici! And that's magic!
-
Vara urmarim sa purtam hainele care ne apara de soare, care ne fac sa ne
simtim fresh chiar si in zilele toride: palarii, ochelari de soare,
sandale, hain...
Gogosi rapide (cu praf de copt)
-
Daca aveti pofta de niste gogosi pufoase, care sunt gata de savurat in
15-20 de minute, va recomand reteta de mai jos !
Ingrediente :
- 300 g faina
...
salata cu naut si mozzarella
-
ce ziceti de o salata satioasa pentru pranz sau cina??
*-1 cutie naut gata fiert*
*-100g mozzarella*
*-125g rosii mici*
*-1 ceapa pestisori*
*-masline ...
Din nou la Liberty-la joaca!
-
Din nou la Mall.. la Liberty... dupa un an si jumatate, in aceeasi formula:
Felis, Monica Vio si copii din dotare.... De data asta cu progrese.. si
sunt f...
Bilant: 1 saptamana de "diet watching"
-
*Vinerea* este ziua de tras linia si judecat comportamentul alimentar
saptamanal. Pana acum am cazut prada poftelor, dar am avut o "scuza" pentru
ca exact ...
Să vină primăvara!!!
-
Imaginile sunt originale si apartin blogului PasiunileAlinei "Dup-atâta
frig și ceață iar s-arată soarele..." Parafrazând celebra "Primavară" a lui
Georg...
Prajitura cu nuca si ciocolata
-
Luna aceasta gazda la *Dulce Romanie* este blogul *Enjoy Dessert.* Ce
trebuie sa facem noi? Sa realizam un preparat culinar cu ingredientele
propuse, nu...
Scrisoarea Biancai din partea Mosului
-
Dragii nostri,
Deoarece este un copil special si datorita rezultatelor deosebite pe toate
planurile, Mos Craciun, i-a trimis o scrisoare. A fost imensa uim...
Budinca de mei cu roscove
-
Daca tot suntem la capitolul budinci, va prezint o budinca de mei cu
"ciocolata" delicioasa. O putem servi la micul dejun alaturi de fructe
proaspete, l...
Salmorejo con Tofu
-
Ingrediente pentru 2 pers: 6 rosii normale 2 catei de usturoi 150 gr miez
de paine ulei de masline sare zeama de lamaie 2 morcovi 2 buc praz sau
ceapa 150 ...
Fusilli carciofi, pancetta e mascarpone
-
*INGREDIENTI*
*400g di Fusilli Verrigni trafilati in oro*
*5 cuori di carciofi*
*100g di pancetta affumicata*
*70g di burro*
*150g di mascarpone*
*Brodo*
...
Baclava (Baklava)
-
Eu credeam ca baclavaua este extrem de complicat de facut si
nici intr-un caz nu am indraznit pana acum sa experimentez. Cat de tare
m-am pu...
Kürtőskalács
-
Azt hiszem, hogy ez az ínyencség viszi az elmúlt év óta a rekordot a
konyhámban, helyesebben szólva - az udvarunkon :). Szerintem semmit nem
sütöttem il...
Trufe raw
-
Postarea asta e din gama raw da bun ;) Si nu, nu cred c-o sa vedeti aici o
desfasurare nedesfasurata de forte raw vegane prea curand! E scump dom'le !
Sa...
MY new BLOOOGGGG!!!
-
Here it comes:D
Scuze ca v-am lasat sa asteptati atat de mult..dar am fost harinca,am
lucrat si pentru breslo,am facut si multe prajituri iar de acum ne in...
Creveti Kung Pao
-
[image: Creveti Kung Pao]
Nu va era dor de o mancare chinezeasca? Mie da! Si de foarte mult timp imi
sta gandul la reteta de creveti Kung Pao, care e o rete...
Cavoletti di Bruxel al forno con lo speck
-
Varza de Bruxel nu o prepar prea des,cu toate ca sotului meu ii place
simpla,cu parmesan.Reteta am gasit-o aici pe cookaround.com si mi s-a parut
imediat ...
Lemon Shrimp with garlic
-
Ingredients
6 tbls.butter
large Shrimp 1-2 lb peeled
4 medium cloves garlic crushed and micnced
4 Tebl.spoon s of lemon juice
white cooking wi...
Minunatii in gradina ta
-
*In calatoria mea facuta in Spania am avut ocazia sa gasesc fructe si
legume pe care nu le-am vazut la noi in marile marketuri in zona de fructe
sau legum...
Webseite Umzug und die Sorgen
-
Moin,moin an alle meine Besucher. Die Webseite auf wittcami.de ist fast
umgezogen. Wenn ich keine Baustellen mehr drüben habe wird die
WordPressseite zugem...
Prajitura cu mere
-
Pentru ziua sotului meu am pregatit o prajitura cu mere deosebit de frageda
a carei reteta am primit-o de la buna mea prietena, Aida.
Ingrediente (reteta ...
Prajitura cu dovleac si mere
-
La sfarsit de an sotul mi-a adus un dovleac urias de la tara si pentru ca
nu-i placea deloc la mine in bucaratie, l-am taiat bucatele. O parte am
copt, o p...
Pui la cuptor cu orez si sote de legume
-
*Ingrediente:*
*Puiul la cuptor:*
1 pui gril refrigerat (cam de 1-1,5 kg)
1 lingurita de sare
2 lingurite de boia de ardei, dulce
2 lingurite de praf de ust...
Copper fever
-
In ultima perioada am lucrat cupru, multe bratari de cupru, si la multe nu
le-am facut poze :(
Acestea sunt cele pe care le mai am acasa (nu pentru m...
Parfait de capsuni cu menta si vin de Porto
-
Parfait-urile se numara printre deserturile mele favorite. Racoritoare si
rafinate, dau savoare unei zile fierbinti de vara. Combinatia capsuni +
menta, co...
Shina soba
-
Faptul adevarat este ca nu am tinut seama de vreo reteta
in alcatuirea acestor boluri, alegand sa combin pastele cele minunate
cu ce am avut, cu ce mi-a plac...
PREMIU SI LEAPSA DE LA OANA D.
-
Multumesc mult ,draga OANA D. Acum,leapsa: 1-trebuie sa stabilesc obiective
pentru blog 2-sa enumar 10 lucruri care-mi place sa le fac:
Obiective.....nu am...
Tort Barbie
-
Pfiu...ce mult timp a trecut de cand nu am mai postat o reteta...Din pacate
timpul si programul incarcat nu mi-a mai permis.Am gatit insa,dar retetele
nu a...
Tort cu zmeura si ciocolata
-
[image: Raspberry ganache Cake]
Si-acum stiu ca se va interpreta ca fac lobby pentru Valentine’s si ca desi
zic un lucru, fac altceva dar asta-i viata, su...
The Dewaruci Mythology: A Wayang Story
-
The Dewaruci story is drawn from the Indian Mahabharata epics, even though
it is entirety Javanese in concept, and is traditionally told in the wayang
ku...
Micule... Craciun fericit cu sanatate, liniste si multe bucurii!...
RăspundețiȘtergereCRACIUN FERICIT!!!!
RăspundețiȘtergereSa aveti parte de bucurii,multa sanatate si fericire!!!
Craciun luminos draga mea! Si tot binele din lume ! Te imbratisez cu drag!
RăspundețiȘtergereMulta sanatate, bucurii si sarbatori imbelsugate spiritual si material! Craciun fericit!
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite alaturi de cei dragi!
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite, cu sanatate, bucurii si impliniri!
RăspundețiȘtergereSanatate multa si Craciun fericit!
RăspundețiȘtergereLa multi ani!!! :*
Sarbatori fericite si pline de bucurii alaturi de cei dragi!
RăspundețiȘtergereCraciun fericit alaturi de cei dragi!
RăspundețiȘtergereCraciun fericit, Micule, si sa ne vedem cu bine in Noul An 2012! Sa-ti indeplineasca Mosul cele mai frumoase dorinte ale tale!
RăspundețiȘtergereCraciun Fericit si tie!
RăspundețiȘtergereCraciun fericit draga Yvonne! La multi ani!
RăspundețiȘtergereMiculina ,Craciun fericit ! te pup
RăspundețiȘtergereCraciun fericit si implinit alaturi de cei dragi!
RăspundețiȘtergereCraciun fericit oriunde te-ai afla. Te pup si-ti doresc numai bine.
RăspundețiȘtergereFie ca sarbatoarea Sfanta a Nasterii Domnului sa va umple sufletele de bucurie, iar casa de belsug si veselie. Craciun fericit !
RăspundețiȘtergereCraciun fericit, plin de bucurii alaturi de cei dragi, casa plina de daruri, sanatate si sa va bucurati de toata atmosfera minunata de Sarbatori!
RăspundețiȘtergereCraciun fericit, cu sanatate, bucurii si fericire, alaturi de cei dragi !
RăspundețiȘtergereCraciun fericit!!!
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite alaturi de cei dragi!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult, sunteti deosebit de dragute.
RăspundețiȘtergereVa pup cu drag si va doresc numai bucurii.
iti doresc tot binele pe care mi-l doresc mie si familiei mele,Craciun fericit!!!te pup
RăspundețiȘtergereCraciun fericit si linistit in continuare, alaturi de cei dragi!
RăspundețiȘtergereYaya, Miha multumesc mult.Va pup cu mare drag.
RăspundețiȘtergere