I-am facut cu ocazia zilei Miculinului si au fost buni, dar parca varianta de pernite, cu rosiile uscate blenduite mi-a placut mai mult. Mi-am tot propus sa le incerc cu foietaj facut in casa , numai ca-mi lipseste timpul sa fac asa ceva.
Reteta de aici
http://www.lecker.de/blaetterteig-tomaten-schnecken-32818.html
- o foaie de aluat foietaj
- rosii uscate in ulei
- branza, eu nu am avut raclette, am pus mozzarella
- rozmarin
- piper
Peste foaia de aluat se pun rosiile, condimentele, apoi branza si se ruleaza. Se taie melcisorii de grosime de 1 cm, apoi se pun pe hartie de copt, in tava.Se coc pana se auresc.
Un aperitiv rapid si gustos! te pup..o zi buna!
RăspundețiȘtergereE pe gustul meu ce citesc aici. Recunosc cinstit - n-am facut nimic pana acum care sa includa si foietaj. nu pare complicat. E pe lista! :-)
RăspundețiȘtergereMa bucur mult ca-ti place.Nu e complicat chiar deloc.Sa ai un weekend fain!
ȘtergereDa Nico, multumesc, e simplu si bun.Te pup si eu cu drag.
RăspundețiȘtergere