Ca sa nu ies din tiparul tartelor cu branza am pregatit si una cu piersici, pe langa cea cu afine. Reteta foarte putin diferita, luata din " Secretele bucatariei ".Destinatarii tartei au fost colegii mei.
Aluatul este la fel cu cel al tartei cu afine, in plus o ciocolata amaruie sau cu lapte.
pt. umplutura
- 750 g branza de vaci
- 150 g zahar, sau dupa gust
- 6 piersici
- 30 g amidon
- un plic zahar vanilat
- 2 oua
Modul de preagtire este la fel cu cel al tartei cu branza si afine.
Tarta gata coapta, nu am poze la fiecare pas pentru ca sunt pusi pasii la cea cu afine.
Si felia.
brinza si piersici,alta combinatie delicioasa,deja sunt geloasa pe colegii tai!:))
RăspundețiȘtergeremi-ai amintit de iepu cind era bebelan ,minca la greu brinza cu piersici!el e la plimbare cu hus,asa ca transmit pupaciuni pline de dor din partea-i!ai si premii de luat de la mine,sic!
Gata eu nu ma mai joc! Ce faci tu cu mine, vrei sa ma duci la pierzanie? Arata fenomenal, iar gustul ....mai bine tac!!! ;) Te pupic si o saptamana frumoasa
RăspundețiȘtergereoff,nu puteam sa ma numar si eu printre destinatarii ei?asta-i problema cand pregatesti ceva prea bun,dispare prea repede si nu mai apuca si alti sa se bucure de acele bunatati,o seara faina iti doresc:)
RăspundețiȘtergereSunteti dragute, multumesc mult.A fost chiar foarte buna, si m-as fi bucurat enorm sa va pot servi.
RăspundețiȘtergereSa aveti o saptamana minunata.
Ce bunatate ai facut, Micule :)
RăspundețiȘtergere..piersici, branza cremoasa, crusta crocanta.. combinatia "fatala".. sa tot mananci si alta nu ;)
Olgutza esti o scumpa, iti multumesc mult si-i transmit piticului tau un pupic.
RăspundețiȘtergereO saptamana frumoasa sa aveti.
Micule... de unde le scoti pe toate???????????.. Probabil din cuptor... are ceva magic cuptorul tau... ca prea iti ies super toate... Te pup
RăspundețiȘtergereCe totala esti Felis.M-ai binedispus.Te pup si eu si-ti multumesc tare mult.Esti o scumpa.
RăspundețiȘtergereSeara faina sa ai.