sâmbătă, 16 aprilie 2011

Tarta sarata fara blat



Pentru aceasta minunata reteta ii multumesc Anyei Anette, fata care a postat reteta pe forumul " arta culinara ". E o tarta care imediat ce am vazut-o am stiut c-o sa ne placa. Cu prima ocazie cand mi-au ramas niste resturi de pui la rotisor, am excutat-o. Mentiunea mea e ca ca eu nu ma omor dupa carnea de pui, dar tarta e foarte, foarte buna. Data viitoare, probabil dupa Paste, o fac cu altfel de carne.

- 250 g smantana

- 200 g carne de pui am pus eu, data viitoare pun sunca sau salam

- 200 g cascaval

- 4 oua

- 3 linguri faina

- 1 lingura gris

- marar

- eu am pus si un ardei, data viitoare nu mai pun, ca n-am facut decat sa-i dau de lucru Miculinului, sa-l scoata adica

- parmezan pentru ras deasupra

Cascavalul se da pe razatoarea mare, iar puiul se taie cubulete.
Se bat ouale, se adauga smantana, cascavalul, puiul, ardeiul cubulete, cate putin faina, apoi grisul si mararul tocat. In reteta scrie sa nu se pune sare, eu am pus, si data viitoare pun putin mai multa. Am omis din reteta praful de copt, dar in reteta originala, era.

ouale batute, aduagata smantana



adaugate retul ingredientelor, eu am pus si patrunjel



faina si grisul



asa arata amestecul



in tava cu parmezul deasupra



gata coapta



si felia

8 comentarii:

  1. Foarte faina. Si eu am s-o fac in mod sigur.

    RăspundețiȘtergere
  2. E o reteta minunata! Yum, ce buna e tarta ta!!

    RăspundețiȘtergere
  3. o bunatate de tarta!
    iti doresc o saptamana placuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc dragutele de voi.E tare buna.
    Va pup si va doresc si eu o saptamana minunata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ophelia, noua tare mult ne-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Miculino draga mea, imi spusesei tu ca ai facut-o, dar n-am stiut c-ai si postat-o!
    Ma bucur ca v-a placut :)!
    P.S. Sa stii ca nici eu nu pun praf de copt. Poate ca o confundai cu alta reteta.
    Te pupez cu drag si mi-e dor sa mai postezi ceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Any esti o scumpa de fiecare data.
    Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere