Ce mult mi-au placut cartofii facuti asa, si mie si Miculinului, nu va imaginati. Sunt asa de buni, cum n-as fi crezut niciodata. Inca o reteta care se trece la favorite.
Reteta de pe un blog american.
- 1-2 cartofi dulci taiati ca pentru pai
- 1 lingura mare unt de migdale
- 2 lingurite unt de arahide
- 1-2 linguri ulei de masline
- sare
Pentru untul de migdale se macina 2 cani de migdale cu 2 linguri de ulei de masline, la robot. Untul de arahide l-am cumparat.
Cartofii taiati felii se "maseaza" cu untul de migdale, cel de arahide, uleiul si sarea. Se pun intr-o tava pe harti e de copt, si se baga la cuptor pana se coc. Se servesc cu ketchup. Eu cu passata di pomodoro, pentru ca nu-mi place ketchupul.
cartofii cu cele doua unturi
pe hartia de copt
si gata copti
ce idee buna
RăspundețiȘtergerearata supperrr
arata super yumy! trebuie sa incer :))... pana nu incerci nu sti ce gust are... O seara placuta! pupici!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine. N-am mancat niciodata cartofi dulci dar am sa incerc reteta.
RăspundețiȘtergerece apetisanti sant!!!
RăspundețiȘtergereEu nu am cumparat cartofi dulci...
RăspundețiȘtergereAm vazut la supermarket dar nu am indraznit :(
La viitoarea tura de cuparaturi, am sa-i trec pe lista :D
Michelle, multumesc, idee n-a fost a mea.
RăspundețiȘtergereAdela, eu cred ca o sa-ti placa.
Criss, trebuie sa-i incerci, sunt foarte buni.
Yaya, ma bucur ca-ti plac.
Alina, sa-i incerci neaparat sa vezi macar daca-ti plac.
Va pup pe toate cu mare drag.
Foarte bine arata!
RăspundețiȘtergereNici eu nu am mancat!
Te pup!
Ce minunat arata! Noi nu folosim unt de arahide pt ca nu ne place, crezi ca-l pot inlocui cu unt normal? Cartofii dulci sunt preferatii nostri :)
RăspundețiȘtergerePupici multi.
Cioc,cioc.........un premiu te asteapta la mine pe blog.
RăspundețiȘtergereAlynusa, sa incerci n-o sa-ti para rau.
RăspundețiȘtergereVale, multumesc.Nu stiu ce gust ar avea cu unt normal, dar daca faci chiar sunt curioasa.
Maria, multumesc mult, ca te-ai gandit la mine.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa.