duminică, 3 iulie 2011

Kaiserschmarren cu cirese



Este de departe desertul preferat al Miculinului, asa ca ma scot cu el, oricand are chef de ceva dulce. Cu cirese, mere, prune, egal, Kaiserschmarren sa fie. Nu s-a intamplat inca sa ramana din el, chiar daca fac din patru oua.
Retet am postat-o aici.

10 comentarii:

  1. vai mie.o sa te trag la raspundere pentru traume morale cu asa deserturi delicioase.stii tu ca glumesc dar chiar ca-s vrea sa ma teleportez la din ori de cate ori faci ceva dulce.arata minunat.pupici si o duminica placuta

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarah, nu glumesc, te astept cu mare drag oricand ai drum in Targu Mures.
    Te pup si-ti doresc o seara faina.

    RăspundețiȘtergere
  3. adica asta-i facuta cu mamaliga ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu, Pansy, nu e cu mamaliga:).Sper ca acum se intelege mai bine.Te pup si-ti doresc o saptamana frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este gen clatita din cate am inteles sau nu am inteles eu bine reteta :D, oricum arata interesant de delicioasa , prima clatita cand o fac i intodeauna rupta facuta ferfelita dar o mananc cu mai multa pofta ca celelalte reusite :D ... Puup si o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  6. este o clatita distrusa :)), cum zice sotul meu :)). desert tipic austriac, o bunatate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Adela, asa este, o clatita " masacrata " vorba lui Alison, sau distrusa cum a scris Zazu.
    Va pup cu drag si va doresc o zi faina.

    RăspundețiȘtergere
  8. iar nu merge blogul, de te vad ca anonim :(?

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, draguta, nu merge decat asa.
    Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere