marți, 11 martie 2014

Cheesecake cu cocos si ananas



Intrucat ne-a placut atat de tare cheesecakeul cu cocos, l-am refacut rapid, doar ca in loc de crema de cocos cu fulgi de cocos deasupra, am pus ananas caramelizat. Adica am caramelizat doua linguri mari de zahar, si am adaugat bucatele de ananas. Le-am lasat pana s-au inmuiat putin si le-am pus peste prajitura coapta.  In rest reteta e identica cu cea de cheesecake cu ananas. Daca-i puneam si rom puteam sa-i spun pina colada cheesecake, cred.Delicioasa. 

cam asta e " ea "




felia


si o muscatura pentru amatori




5 comentarii:

  1. ca sa vezi...zilele astea si eu sunt setata pe cocos :) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place cum arata,de gust nu mai vorbim ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Adnia noua cocosul ne place mult, mult de tot. Te pup si eu cu drag.
    Adina, multumesc. Cu drag te-as servi daca ai fi aproape.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte bine in ultima vreme am dat si eu pe cocos. Am incercat cateva retete , ne place cocosul!! Pupici si o saptamana faina!

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti draguta, multumesc. O saptamana faina sa ai si tu.

    RăspundețiȘtergere