Ișlere cu cremă de castane sau cafea și glazură de ciocolată albă –
fursecuri din aluat fraged cu cacao și unt
-
Ișlere cu cremă de castane sau cafea și glazură de ciocolată albă –
fursecuri din aluat fraged cu cacao și unt. Cum se fac Ișlere negre din
aluat 321 cu ...
Acum 21 de ore
Multumesc ca te-ai gandit la mine.
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, Micule! Sigur ca e o bucurie sa trec pe la tine, ieri mi-ai dat cozonac, azi imi dai premii, ma simt rasfatata.
RăspundețiȘtergereO seara frumoasa si un week-end la fel iti doresc.
Cu multa placere vi l-am oferit.
RăspundețiȘtergeremultumesc,draga mea,preluat-afisat-inminat !te pup si o intoarcere cu bine acasa!BTW,ma gindeam azi dimineata ca ai un drum lung de facut pina la iasi,si-apoi ...m-am intristat...i miss you!:))
RăspundețiȘtergereMicul, multumesc tare mult!!1 E primul premiu si sunt tare mandra de el ;)
RăspundețiȘtergereCu multa placere vi l-am oferit.
RăspundețiȘtergereAlison sa stii ca si mie imi lipsesc intalnirile cu voi, dar sper sa veniti nu peste mult timp la noi.
Olgutza ma bucur ca eu ti-am dat primul premiu.Cu multa placere, succes sa ai continuare.