vineri, 11 mai 2012

Rucola cu ridichi, feta si ulei de dovleac

Salatica asta o fac datorita Lucicai. La ea am descoperit-o si de atunci am facut-o destul de des pentru ca ne place. Acum sa nu intelegeti ca as manca-o dimineata, la pranz si seara, dar e una din salatatele care a avut priza, pana si la mine.

- rucola

- feta sau telemea

- ridichi

- ulei de dovleac

- sare


cam asa arata


si de aproape



8 comentarii:

  1. Ma faci curioasa cu uleiul de dovleac...ce gust are?
    Ador rucola ...si tot ce ai pus tu acolo.
    weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesanta reteta! unde se gaseste uleiul de dovleac?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nico, uleiul de dovleac are gust de seminte de dovleac prajite.Si eu ador rucola.
    Da, chiar simpla, dar tare buna.
    Ma bucur ca ti se pare interesanta.Noi il cumparam din Austria, acolo e mama lui dupa cate stiu eu, dar am vazut si la noi, in magazinele cu produse naturiste.Acum nu stiu daca difera gustul, dar n-ar trebui.
    Va pup cu drag si va doresc weekend fain.

    RăspundețiȘtergere
  4. Micule sa stii ca am tot timpul feta in frigider, iar ridichile si rucola imi plac.
    Deci, o salata pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Any ma bucur tare, tare mult ca-ti place.
    Sa ai o zi faina in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata ff bine! Si mie imi place uleiul de dovleac f mult, dar de multe ori are un gust ciudatel, daca nu e cumparat din magazinele bio. Eu vi-l recomand pe acesta http://www.lamedeleni.ro/ulei-otet-sare-si-zahar/167-ulei-de-dovleac.html e f bun! Zi faina! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Andra, multumesc pentru vizita.Eu ti-am publicat reclama poate intereseaza pe cineva.
    Personal cumpar ulei de dovleac bio, de la mama lui, din Austria.
    Sa ai o saptamana faina.

    RăspundețiȘtergere