miercuri, 28 martie 2012
Corabioare de banana cu mascarpone si zmeura
Aveti acasa copii mofturosi ? Eu n-am. In schimb suntem doi adulti, dintre care unul rade tot ce e dulce de fapt ar rade, pentru ca se mai abtine, celalalt e putin mai selectiv in materie de dulciuri, glazuri, alea, alea, nu insa si cand vine vorba de gratare. Cu toata selectivitatea lui a bobinat la greu si tare i-a placut. Asa ca pot sa va spun ca foarte bine functioneaza desertul asta si la adulti, nu numai la copii mofturosi.
Ideea din " blikk nok konyha ".
- banane, in functie de cat se doreste a se pregati
- 250 g mascarpone
- zahar praf dupa gust
- 200 g zmeura proaspata sau congelata
pentru decor
- cateva boabe de zmeura
- putina ciocolata
Se bate mascarpone cu zahar pudra dupa gust, si se amesteca cu pireul de zmeura care se trece prin sita pentru a indeparta samburii.
Se taie baza la banana astfel incat sa stea bine pe farfurie, se taie putin si pe partea opusa pentru a sta mai bine crema, se pune crema, se orneaza cu zmeura si ciocolata topita.
aici desertul
de aproape
si " sectiune "
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
vreau si eu sa ma "imbarc" in corabioara ta.Arata tare bine si cred ca e super delicios.
RăspundețiȘtergereCe bunatate ai pregatit...mmm..
RăspundețiȘtergereUn desert rapid si foarte delicios!
RăspundețiȘtergereAdor desertul cu fructe iar al tau arata bestial!!!
RăspundețiȘtergerePupici!!!
O corabioara din aceasta as vrea sa se plimbe si prin burta mea.Te pup cu drag!
RăspundețiȘtergereJohanna, te astept cu drag.Multumesc mult.
ȘtergereMiha, sunt incantata ca-ti place, multumesc.
Haplea, asa e, mai mult cu murdaritul vaselor, decat complexitate.
Alynusa, esti o scumpa, te astept cu drag.
Dia cu mult drag te-as servi.
Va pup si va doresc o zi cat mai faina.
iar salivez!
RăspundețiȘtergerece aroma buna trebuie sa fie in desertul asta special!!!!
RăspundețiȘtergereCe minunatie ne-ai pregatit!!!!O super reteta!!!Pupici
RăspundețiȘtergereRalu te astept mai bine la mine la o portie.
ȘtergereYaya, esti draguta multumesc, e tare, tare bun.
Maria, esti o scumpa multumesc mult.
Va pup si va doresc o zi faina.
Arata spectaculos si gustul sunt sigura ca e pe masura.
RăspundețiȘtergereAm facut si eu niste banane cu piure de castane, dar merita incercata si varianta ta cu mascarpone, delicioasa trebuie sa fie! puup
RăspundețiȘtergereCriss, multumesc esti draguta.
ȘtergereLiana, cu piure de castane n-am incercat, buna idee.
Va pup cu drag si va doresc o zi excelenta.
Buna ziua Jijel,
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru propunere.Voi reveni cu un raspuns cat de curand.
Sa ai o zi faina in continuare.
ooo, ce deliciu! o bunatate ;anasia
RăspundețiȘtergereAsa e Anasia, e tare bun.
RăspundețiȘtergereTe pup cu drag.
Delicios ! Avea dreptate cine spune ca gustul deosebit al unei mancari sta in simplitatea sa!
RăspundețiȘtergereBosco, ai mare dreptate.Te pup cu drag.
Ștergere