marți, 27 septembrie 2011
Foietaj cu spanac
Fiind o mancatoare de spanac clasic, adica facut cu lapte si usturoi, nu prea mare incredere am avut sa incerc spanac cu feta. Bine , nu acum am facut prima data, acum am reusit s-o si pozez. In orice caz, imi place enorm si spanacul cu lapte, dar si asta asa cu branza. Si apoi si cu foietaj, e minunat. Bine Miculinul ramane la cel cu lapte, dar eu tot mai incerc sa-l conving.
Reteta, de data asta, din " secretele bucatariei ".
- aluat foietaj, una, doua foi in functie de cate vreti sa faceti
- 200-300 g spanac proaspat
- 1 lingura unt
- o ceapa
- 1 lingurita salvie tocata
- 1 lingurita cimbru tocat
- 100-200 g telemea, eu am pus si telemea si branza de vaci
- sare, piper
Se fierb frunzele de spanac, se storc bine de tot si se toaca. Ceapa taiata marunt se pune la calit in lingura de unt. Se adauga spanacul, se lasa putin, apoi se iau de pe foc, se adauga condimentele si branzeturile. Se taie patrate de aluat care se pun in formele de muffins, se umplu cu amestecul de spanac si se baga la cuptor. Se lasa pana se auresc.
aluatul in forme si nelipsitul meu pesmet
umplutura
inainte de cuptor
foietajul gata copt, bun de mancat
de aproape
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Venit,vazut,plecat(altfel visez la noapte numai bunatati de pe aici).Te pup!
RăspundețiȘtergereE foarte bun cu feta :D
RăspundețiȘtergereMerita sa incerci si-apoi... daca nu-ti place mi le trimiti mie ;)
Arata bestial asa in foietaj!
Vreau si eu Micule!!!...
RăspundețiȘtergeream facut si eu strudel in stilul asta! minunat de bun!!!
RăspundețiȘtergereArata pofticios rau . :)
RăspundețiȘtergereDia multumesc, ma bucur ca ti-ru placut.
RăspundețiȘtergereAlina, cu mult drag ti-as trimite, multumesc.
Felis, vii tu incoace sau sa merg eu incolo?
Zazuzici, asa e, n-as fi crezut.
Lia, multumesc, ma bucur ca-ti place.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Simplu si delicios!! pot sa bat la usa, nu?? ;)
RăspundețiȘtergereMultumesc Antonina.Am si deschis usa.
RăspundețiȘtergereTe pup si te astept cu drag.