Am mai facut rosii umplute, dar cu ton ( dupa o reteta de la Nico - multumesc mult ) si ne-au placut mult de tot, asa ca nu a fost o surpriza ca si astea cu branza au avut succes. Pana si la Miculin, care are o leguma preferata, si anume carnea.
Reteta din " secretele bucatariei ".
- 8 rosii carnoase
- 12 felii paine toast, eu am pus paine de tarate
- 100 g cascaval
- 50 g parmezan
- 4 fire rozmarin
- 1 ou
- 100 ml lapte
- sare, piper
Se spala rosiile si se taie pe jumatate. Se golesc de seminte. Painea faramitata se amesteca cu cascavalul si parmezanul rase. Se adauga rozmarinul, sau alte condimente. Oul se bate cu laptele si se adauga peste paine si branza. Se potriveste amestecul de sare si piper, apoi se umplu jumatatile de rosii. Se pun pe hartie de copt intr-o tava rezistenta la cuptor, si se coc cam 15 min.
ingredientele pentru umplutura, eu nu am pus lapte
asa arata umplutura
rosiile inainte de cuptor
si scoase din cuptor
de aproape
delicioase
nemaipomenite! cred ca voi imprumuta reteta!
RăspundețiȘtergereCu placere ...ma bucur ca v-au placut rosiile cu ton. Rapida...buna si varianta asta cu branzeturi. Chiar azi mi-a adus soacra din gradina niste rosii proaspete. O sa le fac si eu curand.
RăspundețiȘtergereciaooooo!
Astea-mi plac si mie,eu le fac sub forma de broscute :))),arata foarte bine,pupici
RăspundețiȘtergerePe placul meu.
RăspundețiȘtergerePup si dupa-amiaza minunata!
Adnia, ma bucur tare mult ca-ti place.
RăspundețiȘtergereNico, rosiile cu ton sunt deja ceva obisnui la noi.Ma bucur ca-ti plac si astea cu branza.
Doinitza trebuie sa fie tare dragute sub forma de broscute.
Maria, ma bucur mult ca-ti plac.
Va pup cu drag si va doresc seara faina.
Doar este sezonul tau;treci la favorite !:)
RăspundețiȘtergereAdina ma bucur mult ca-ti place si vrei s-o incerci.
RăspundețiȘtergeresa ai o zi faina.
Delicios!
RăspundețiȘtergereMultumesc, asa e, sunt delicioase.
RăspundețiȘtergereSa ai seara faina.