marți, 12 iunie 2012

Snitel in crusta de parmezan cu piure de mazare




Nu stiu voi cum sunteti, dar eu cand vad parmezan intru in trepidatii. Imi place enorm, de fapt cred ca as putea manca parmezan cu parmezan. Si-mi plac si snitelele mult de tot. Deci, o combinatie castigatoare pentru mine.
Reteta din " secretele bucatariei ".

- cotlet de porc felii

- sare si condimente pentru carne

- 1 ou

- faina

- parmezan ras

- ulei pentru prajit

Se bate carnea si se condimenteaza. Se dau apoi feliile prin faina si ou, apoi prin parmezan ras. Se prajesc in ulei si se servesc cu cartofi sau alte legume.

noi am servit cu piure de mazare


de aproape


si sectiunea


11 comentarii:

  1. foarte bune si gustoase retetele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place puiul, imi place mazarea!Delicios!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte buna mancarica,iar piureul de mazare este la mare trecere la noi,asa ca alinutzika da supa si tu felul doi,,,,,m-am rezolvat,,yamiiii!!!puppppp!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat piure de mazare,dar cred ca este bun.Imi place cum arata.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau si eu cu piure de mazarica !!!
    O sa fac si eu piure de mazare,inca nu l-am incercat dar cum sunt o mancatoare de mazare ,mai ales acum cand este frageda,noua...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa stii ca piure din mazare.....nici o data nu am facut!Nu ma omor dupa ea,dar tare imi place culoarea!
    O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dia, daca-ti place mazarea trebuie sa-l incerci, e foarte bun.
    Adina, si noua ne place mult de tot mazarea, si pireu e chiar foarte buna.
    Janet, noua ne place mult de tot mazarea si piure si nepiure.
    Va pup cu drag si va doresc seara faina.

    RăspundețiȘtergere
  8. E mai mult decat delicios si stiu foarte bine ce spun pentru ca le face si mama! Super bune snitelele astea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e Any, si noua ne place foarte, foarte mult.
      Te pup cu drag si-ti doresc weekend fain.

      Ștergere
  9. Maya scumpa, pun putin unt pe foc, adaug mazarea congelata sau proaspata, pun putina apa si marar.Las pana se inmoaie mazarea, apoi bag Stabmixerul si gata piureul.Se poate apoi trece prin sita sa ramana cojile, dar noi mancam foarte ok fara sa mai dau prin sita.
    Te pup cu drag si-ti doresc seara faina.

    RăspundețiȘtergere