Deosebit de bune pastele astea. Miculinul este mare fan branzeturi, mai ales Camembert, Roquefort etc, iar pastele cu branza clar sunt o alternativa, la carne, pentru el, ceea ce pe mine ma bucura foarte tare.Mi-au placut si mie mult, mult de tot, cu toate ca mie imi place cel mai mult branza de vaci, dar astea chiar sunt foarte bune.
Reteta din " secretele bucatariei ".
- 125 g branza Camembert
- 300 ml smantana
- 100 ml supa de legume
- 2 linguri patrunjel tocat
- 3 lingurite boabe de piper verde, atentie ca sunt foarte iuti
- 2 linguri suc de lamaie
- paste tagliatelle, eu am avut lasagnette
Intr-un castron se pun pe foc smantana si supa si se lasa putin. Se adauga branza taiata cubulete si curatata doar de coaja mai groasa, si se lasa pana se topeste branza. Se adauga patrunjelul si se condimenteaza cu piper, suc de lamaie si sare. Se toarna sosul peste pastele fierte al dente.
aici mancarea
de aproape
Asa ceva as manca pana as pocni,,,,,,paste,nu conteaza cu ce sunt,,,yamiiiii,da-mi facu-si o pofta,,,,,,pupppp!!
RăspundețiȘtergereSi eu am descoperit decurand pastele pregatite in acest fel. Nu am mancat niciodata Camembert dar le-am facut cu cascaval si cu smantana. Data viitoare am sa cumpar branza Camembert :D
RăspundețiȘtergereO seara minunata!
Vai ce bine arata!!
RăspundețiȘtergerePupici!
Stie Miculinul ce e bun :) delicioase paste :)
RăspundețiȘtergereMicule, noi mancam paste in fiecare zi.
RăspundețiȘtergereImi place si combinatia asta.
Mirela si mi-ami plac mult, mult de tot, pacat ca ingrasa.
ȘtergereAlina daca-ti place camembertul cu siguranta o sa-ti placa pastele astea.
Alynusa, multumesc draguta fata.
Bosco, ai dreptate, i-am spus ce ai scris si a fost foarte incantat.
Any, eu as fi musafirul tau in fiecare zi la ce bunaciuni pregatesti.
Va pup cu drag pe toate si va doresc o zi faina in continuare.
Sunt pe placul Dianei mele.Eu cu pastele nu-s prietena.
RăspundețiȘtergerePupici!
Dia, o astept pe Diana cu mare, mare drag.Pentru tine fac altceva.
RăspundețiȘtergereTe pup si-ti doresc seara faina.