luni, 4 iunie 2012

Lasagnette cu sos Camembert




Deosebit de bune pastele astea. Miculinul este  mare fan branzeturi, mai ales Camembert, Roquefort etc, iar pastele cu branza clar sunt o alternativa, la carne, pentru el, ceea ce pe mine ma bucura foarte tare.Mi-au placut si mie mult, mult de tot, cu toate ca mie imi place cel mai mult branza de vaci, dar astea chiar sunt foarte bune.
Reteta din " secretele bucatariei ".

- 125 g branza Camembert

- 300 ml smantana

- 100 ml supa de legume

- 2 linguri patrunjel tocat

- 3 lingurite boabe de piper verde, atentie ca sunt foarte iuti

- 2 linguri suc de lamaie

- paste tagliatelle, eu am avut lasagnette

Intr-un castron se pun pe foc smantana si supa si se lasa putin. Se adauga branza taiata cubulete si curatata doar de coaja mai groasa, si se lasa pana se topeste branza. Se adauga patrunjelul si se condimenteaza cu piper, suc de lamaie si sare. Se toarna sosul peste pastele fierte al dente.

aici mancarea


de aproape


9 comentarii:

  1. Asa ceva as manca pana as pocni,,,,,,paste,nu conteaza cu ce sunt,,,yamiiiii,da-mi facu-si o pofta,,,,,,pupppp!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am descoperit decurand pastele pregatite in acest fel. Nu am mancat niciodata Camembert dar le-am facut cu cascaval si cu smantana. Data viitoare am sa cumpar branza Camembert :D
    O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stie Miculinul ce e bun :) delicioase paste :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Micule, noi mancam paste in fiecare zi.
    Imi place si combinatia asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mirela si mi-ami plac mult, mult de tot, pacat ca ingrasa.
      Alina daca-ti place camembertul cu siguranta o sa-ti placa pastele astea.
      Alynusa, multumesc draguta fata.
      Bosco, ai dreptate, i-am spus ce ai scris si a fost foarte incantat.
      Any, eu as fi musafirul tau in fiecare zi la ce bunaciuni pregatesti.
      Va pup cu drag pe toate si va doresc o zi faina in continuare.

      Ștergere
  5. Sunt pe placul Dianei mele.Eu cu pastele nu-s prietena.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dia, o astept pe Diana cu mare, mare drag.Pentru tine fac altceva.
    Te pup si-ti doresc seara faina.

    RăspundețiȘtergere
  7. anda marinescu30 iunie 2012, 08:27

    Buna ziua. Imi face o deosebita placere sa citesc blogul dumneavoastra si sa vad ce mai este nou

    in blogosfera culinara. Mi-ar face deasemenea placere daca ati dori sa facem un schimb de link.

    Blogul meu este www.retete-sanatoase.ro .Astept cu drag un e-mail de la dvs, pozitiv sau negativ

    la adresa office@retete-sanatoase.ro

    Cu stima,
    Anda Marinescu.

    RăspundețiȘtergere