Simplu si bun. Ideea am vazut-o in " secretele bucatariei " dar nu am respectat reteta, ci am facut-o extrem de simplu. E extraordinar de buna.
pentru blat
- 3 oua
- 3 linguri faina
- 3 linguri zahar
- putina sare
pentru crema
- 400 g frisca batuta
- 300 g capsuni
- zahar dupa gust
- 5 foi de gelatina
Se bat albusurile cu zahar si sare, se adauga apoi galbenusurile si la sfarsit faina si se amesteca de sus in jos. Se coace intr-o tava mai mare pentru a iesi un blat mai subtire.
Pentru crema se paseaza capsunile si se amesteca cu zahar, apoi se adauga gelatina hidratata si topita pe baie de abur .Se bate frisca si se amesteca cu capsunile pasate. Eu am pus si capsuni taiate bucatele.
Se umple piscotul cu crema de capsuni.
am doar aceste poze, dar e atat de simplu de facut incat nu cred ca e vreo problema
de aproape
si pentru voi
Este simplu si foooooarte bun.
RăspundețiȘtergereTe pup!
Este atat de simpla , cremoasa si capsunoasa !:))
RăspundețiȘtergereChiar daca am stat toata ziua cu nasul in dulceata de capsuni,tot nu refuz doua bucatele!
Delicioasa prajiturica ta... Dau la schimb inghetata de cirese, daca-mi trimiti o portioara... Pupici si week-end placut !
RăspundețiȘtergereMicule, arata frumos tare crema, te cheama s-o mananci!
RăspundețiȘtergereFoarte buna prajitura cu capsuni. O trec pe lista. Daca mai gasesc saptamana viitoare capsuni, ca azi am facut deja un desert. Tot cu capsuni. :)
RăspundețiȘtergerefrumos,delicat,delicios si aromat!!
RăspundețiȘtergereAsa cum spui,simplu si foarte bun!!!!!!!pupp!!!!
RăspundețiȘtergereCe bun trebuie sa fie ! Weekend placut! te pup
RăspundețiȘtergeresant sigura ca au o aromaaaa.....grozave,mi-ar placea!
RăspundețiȘtergereO seara minunata!
Arata delicios!
RăspundețiȘtergereAsa e Dia, multumesc.
RăspundețiȘtergereAdina, dau la schimb cu dulceata, eu nu voi apuca sa fac.
Danilea cu mare drag, mai ales la schimb cu inghetata de cirese.
Any, pai te astept cu mare drag, multumesc.
Criss, sunt sigura ca ai facut tot o minunatie, ma bucur mult ca-ti place.
Yaya multumesc mult.
Mirela, esti o scumpa, multumesc
Nela, te astept cu drag la o portie ca sa te convingi.
Janet, te astept si pe tine cu mare drag.
Multumesc mult Veronica.
Va pup cu drag si va doresc duminica faina.
Simplu de facut, rapid de mancat, cine-i rezista?? puup
RăspundețiȘtergereAsa e Liana, nu mi-as fi imaginat ce buna e, pana n-am gustat.
ȘtergerePupici lui Tudor.