vineri, 7 octombrie 2011

Tot foietaj cu spanac



Tare mare trecere a avut foietajul cu spanac, asa ca l-am facut si Miculinului, sa-l duca la servici, dar altfel de forma. Umplutura este exact cea de aici .
Ideea din " secretele bucatariei ".


- o foaie de aluat foietaj

- umplutura de spanac preparata ca in reteta de mai sus

pe foaia de aluat se pune umplutura, se ruleaza si se taie felii care se pun pe tava si se baga la cuptor, pana se auresc.

aaaa, si nelipsitul pesmet



pus spanacul



se ruleaza si se taie felii, cand se pun marginile una peste alta, se umezeste una din ele, iar cealalta se lipeste peste pentru a nu se desface la copt, nu foarte strans pentru ca atunci umplutura are tendinta sa iasa



in tava inainte de copt



gata coapte



de aproape

12 comentarii:

  1. ce bine arata!...de gust nici nu mai vorbesc, cu siguranta e pe masura!

    weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wowwww,ce bine arataaaa!!!!
    Mi-ai facut o pofta!!!!!
    Te pup dulce!!!!
    Alynusa

    RăspundețiȘtergere
  3. Numai bunataturi pe aici!foarte bun foietajul...te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Exquisito rollo de lujo,me encanta la espinaca,abrazos grandes.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Violette, esti draguta.
    Dia si tu faci tot timpul doar bunatati.
    Alynusa, esti tu o scumpa, ce cu mult drag te-as servi.
    Nela, pe langa ce faci tu.Multumesc.
    MUchas gracias Rosita.Abrazos de mi.
    Va pup cu mult drag pe toate si va doresc duminica frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Micule, stii ca la mine spanacu' e rege! ia sa vezi cum scot eu verdele de la congelator si ma pun pe treaba :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Zazuzici, pai atunci spor sa ai.Te pup cu mare drag si-ti doresc sa ai o saptamana minunata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos este prezentat si ma atrage reteta pentru ca mi se pare neobisnuita. Nu sunt nici pe de parte bucatar dar mi-as dori sa incerc...

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Marius, esti dragut.Si mie mi s-a parut neobisnuita dar e foarte, foarte buna.E o reteta usoara si ma bucur ca vrei s-o incerci.
    Sa ai o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Kadia, multumesc, ma bucur ca-ti plac.

    RăspundețiȘtergere