Minunata crema asta de mure. Chiar nu ma gandeam ca va fi asa de buna. Eu am tinut neaparat s-o incerc datorita culorii. Mi-a placut mult de tot culoarea de pe pozele din " secretele bucatariei ". Da, eu incerc unele retete si datorita faptului ca arata bine in poza, sau ca apare un ingredient care-mi place, dar multe pur si simplu pentru ca sunt curioasa.
- 650 g mure, la mine a fost mai putin
- 2 plicuri zahar vanilat, eu am facut de mine si am pus doua linguri cu varf
- 60 ml suc de coacaze negre, nu am pus
- 35o g branza de vaci, eu am pus 250 g
- 50 g zahar
- 150 ml frisca, eu am pus 200 ml
- cateva picaturi de zeama de lamaie
- 50 g biscuiti amarettini
Se spala murele si se pun deoparte 125 g pentru ornat. Restul se paseaza cu suc de coacaze. Eu n-am pus mure pentru ornat si am pasat cam 300 g cat am avut eu. Se trece pireul prin sita pentru a indeparta samburii. 1/3 din pireu se repartizeaza in 4 pahare de desert. Eu am adaugat in pireu putin zahar si am pus in trei pahare. Din restel de pireu se pun deoparte 3 linguri. Restul se amesteca cu branza de vaci, zaharul, zaharul vanilat si frica batuta. Eu am pus si putina zeama de lamaie. Peste pireul din pahare se pune crema de branza, apoi cate o lingura din pireul pus deoparte. Se orneaza cu amarettini si boabe de mure.
branza cuzahar, zahar vanilat, si frisca batuta
adaugat pireul de mure, dat prin strecuratoare pentru a indeparta samburii
si crema in pahare
si pentru voi
Si sa stii ca o servesc,imi place foarte mult cum arata.Pup!
RăspundețiȘtergereChiar are o culoare foarte frumoasa si imi imaginez ce buna trebuie sa fie. O duminica frumoasa si voua in casa noua.
RăspundețiȘtergereFoarte interesant.
RăspundețiȘtergereAcum nu mai am mure,dar miercuri cred ca ma duc in padure sa culeg iarasi si fac si eu.
O duminica frumosasa iti doresc.
Un deliciu!! Si mie imi place culoarea.
RăspundețiȘtergereSi pentru mine... nu???? :) Te pup....
RăspundețiȘtergereDes crèmes délicieuses.
RăspundețiȘtergereJ'aime beaucoup.
Je note.
A bientôt
Da chiar ca arata minunat! Gust si eu.
RăspundețiȘtergereTrebuie sa fie foarte buna! Crezi ca ar fi potrivita si pentru umplut tort sau prajituri? Ma cam bate gandul! :) Pup!
RăspundețiȘtergereDia multumesc, cu drag te rog sa te servesti.
RăspundețiȘtergereCriss, multumesc si multumim.
Johanna ma bucur mult ca-ti place.Sa ai o saptamana faina.
Alexandrina, ma bucur mut ca-ti place.
Felis, normal ca si pentru tine cu mare drag.
Nadji, merci beaucoup.
Maria, multumesc mult.
Andreea merge chiar foarte bine, daca vrei sa la taiere prajitura sau tortul sa iasa tare fain, pune si putina gelatina, inainte de a adauga frisca.
Va pup cu drag si va doresc o zi faina in continuare.
n-avem mure anul asta. nici macar una singura. si cu zmeura a fost subtirel :(.
RăspundețiȘtergerePrima data infulec amarettini, apoi trec suava la crema...tu ai mure, eu am afine...facem schimb? ;-) puup
RăspundețiȘtergereZazuza, anul asta si la noi au trecut tare repede fructele cam toate.
RăspundețiȘtergereLiana, facem cu drag schimb, dar si fara schimb pentru tine cu drag.
Va pup si va doresc o zi faina.
Un desert minunat si foarte aspectos! Super ,imi place mult!
RăspundețiȘtergereciao ...o duminica placuta!
Vai, delicioasa aceasta crema...Yuumy
RăspundețiȘtergereSunt convinsa ca este delicioasa si daca ai fi aproape de mine cu siguranta te-as vizita...........hihihi.
RăspundețiȘtergereAre o culoare superba, si n-avea cum sa nu fie delicioasa, doar numai bunatati ai pus in ea!
RăspundețiȘtergereNico ma bucur ca-ti place multumesc.
RăspundețiȘtergereHaplea, e chioar buna.
Maria te astept cu drag.
Poliana multumesc si bine ai venit.
Va pup si va doresc weeeeeekkkkkeeeennnd fain.
Un desert aparte!:)
RăspundețiȘtergerePloua in gura !:))
Adina multumesc mult.Cu mare drag te-as servi.
RăspundețiȘtergere