marți, 17 aprilie 2012
Aluat foietaj cu branza sarata
Inainte de a pune retetele de la Pasti, pun ce am pregatit cu o saptamana inainte. Am fost la Catalina, si pentru ca am avut o intalnire si cu verii nostri am pregatit un tort si niste aluat foietaj cu umplutura sarata.
Ideea din " kiskegyed konyha ".
- aluat foietaj
- branza de vaci
- telemea
- eu am pus si un pic de almette cu verdeata
- sare, piper
- ceapa ciorii
- un galbenus pentru uns deasupra
- seminte de mac pentru presarat
Se intinde aluatul si se aplatizeaza chiar putin. Se decupeaza discuri din aluat, pe jumatate se pune umplutura de branza, se acopera cu alte discuri, se ung cu galbenus, se presara mac si se coc pana se auresc frumos.
aluatul decupat si pusa crema de branza
acoperite cu alt disc, unse cu galbenus si presarate cu mac si susan
gata coapte
si sectiune
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce bine arata!!!
RăspundețiȘtergereAm avut impresia ca sunt coapte in tavite de savarine...foarte interesante!
Pupici!!
Foarte fain arata! Ce poate face o biata foaie, nu? Se umfla in pene rau de tot ;)
RăspundețiȘtergereMultumesc Alynusa, esti o scumpa.
ȘtergereDa, Anto, ai dreptate, se umfla tare bine.
Va pup cu drag si va doresc o zi excelenta.
Simplu, rapid si gustos... cel mai rau e ca dispar prea repede, nu ?! Pupici si o zi minunata sa ai !
RăspundețiȘtergereDa, da Daniela dispar foarte rapid.
ȘtergerePupici si tie si piticei tale.
Le-as rontai de dimineata pana seara...hi,hi...pupici multi :*
RăspundețiȘtergereAstea-s din seria mananci si nu te poti opri!
RăspundețiȘtergereTare mult imi plac foietajele.Pup cu drag!
RăspundețiȘtergereAsa e Liana, si eu, pacat ca mai si ingrasa.
RăspundețiȘtergereAsa e Any, ai dreptate.
Maria si mie vreau sa fac si eu de casa.
Va pup cu drag si va doresc seara faina.