miercuri, 16 noiembrie 2011

Crema de branza de capra cu rodie



Sambata trecuta am avut in vizita unii din dragii nostri prieteni din Mures, si pe langa lasagna si niste mizelicuri, am facut si crema asta de branza, care ne-a fermecat pur si simplu, atat pe noi cat si pe musafirii nostri.
Reteta din " good food ".

- 150 g branza de capra moale

- 250 g ricotta, eu am pus branza de vaci

- semintele de la o 1/2 de rodie

- 1/2 legatura mica de ceapa ciorii

- 1 lingura de miere lichida

- 2 lingurite de otet de vin alb sau rosu

- paine cu coaja crocanta pentru servit

Se amesteca branza capra cu cea de vaci, eu am pus si putina sare. Se intinde amestecul pe o farfurie plata, se presara semintele de rodie si ceapa ciorii tocata mai marunt. Inainte de a se servi, se stropeste cu amestecul facut din miere si otet. Se serveste cu paine cu coaja crocanta.

si asta e crema



de aproape



si cu paine

20 de comentarii:

  1. Wowww,ce super arata!!!
    Prezentarea de revista!!!
    Te pup!Alynusa

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata tare bine si cred ca este tare buna! Pup si o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos colorata!... FFf bine arata!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Alynusa, tu esti tare draguta.
    Adela, e tare, tare buna, cel putin noua tare mult ne-a placut.
    Multumesc Felis, esti o draguta.
    Va pup cu drag si va doresc o zi minunata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Dia, ma bucur mult ca-ti place.
    Te pup si eu cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu rodia nu ma impac, dar branzeturile, fie ele de capra, sunt printre preferintele mele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Oana nici eu n-as fi crezut ca-mi va placea combinatia, dar a fost demential de buna.
    Yaya multumesc, esti o scumpa.
    Va pup si va doresc o zi si mai ales un weekend minunat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Delicioasa, arata super bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe cat de bine arata pe atat de gustoasa cred ca este.

    RăspundețiȘtergere
  10. Oana multumesc, esti o scumpa.
    Maria, nu ma asteptam sa fie asa de buna.
    Va pup si va doresc weekend minunat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tare-mi place cum arata.
    Eu - una, ador rodia dar lactatele (inclusiv branza) imi fac ceva probleme de o vreme... :(
    O fi varsta ;P

    Te imbratisez cu drag,
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  12. Alina multumesc.Aspectul ca aspectul, dar e foarte buna.Imi pare rau sa aud ca nu poti manca brnaza, stiu ca tu spuneai ca-ti place foarte mult.
    Te pup si eu cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  13. As manca si nu m-as mai opri!! Multumesc pentru reteta!

    Week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cu multa placere Alexandrina.Ma bucur tare mult ca-ti place.
    Te pup si-ti doresc si eu tie weekend minunat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu m-as fi gandit la o asemenea combinatie,dar vazand reteta cat e de simpla si mai ales pezele.....fantastic.Pupici:x

    RăspundețiȘtergere
  16. Maria, daca n-o vedeam in revista nici eu.Dar s-a dovedit a fi tare buna.Multumesc, esti draguta.
    Pupici si tie si seara faina.

    RăspundețiȘtergere
  17. Superba reteta si prezentarea cum ne-ai obisnuit.. FANTASTICA!
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  18. Vale, esti tu o scumpa, multumesc mult.
    Pupici la gasca si o saptamana faina.

    RăspundețiȘtergere