vineri, 10 februarie 2017

Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos




Ne plac tare mult prajiturile cu cocos, si incerc tot felul de retete. Super buna a fost si prajitura asta a carei reteta am luat-o de aici. Am facut-o dreptunghiulara pentru ca asa mi s-a parut mai potrivita pentru mine, si am s-o mai fac cu siguranta.

pentru blat:

- 4 oua

- 60 g zahar

- 50 g ciocolata topita

- 2 linguri faina

- 2 linguri amidon

- 3 linguri cacao

- putina sare

- 1 varf de cutit praf de copt

- 1 lingura zahar vailat

pentru bilutele de branza

- 250 g branza

- 50 g cococ

- 50 g zahar

- 2 galbenusuri

- 3 linguri rase amidon

pentru glazura

- 120 ml lapte

- 50 g zahar

- 25 g unt

- 100 g ciocolata

In tava captusita cu hartie de copt se pu bilutele de branza.Petru bilutele de branza se amesteca toate ingredientele si se formeaza bilute de marimea unei nuci.Se bat ouale cu zaharul si cu zaharul vanilat.Se adauga ciocolata topita si apoi ingredientele uscate Se toarna aluatul peste bilute apoi se baga tava la cuptor la 180 C, cam 25 de minute.
Pentru glazura se pun pe foc laptele, zaharul si untul si se lasa putin pana se topeste zaharul.Se adauga ciocolata si apoi se toarna peste prajitura coapta si racita.

si prajitura










foarte buna


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu