Astea au fost cel de-al doilea fel de fursecuri in pungulitele cadou,si mi-au placut mult, mult de tot.Pe situl de pe care am luat reteta, aveau alta forma, dar asta chiar nu conteaza. Iar crema era de ciocolata cu portocale. Eu pentru ca gasisem la Lidl, le-am facut cu crema caramel + portocale. Data viitoare incerc nutella+portocale.
Reteta de aici.
- 100 g unt rece
- coaja rasa de la o portocala bio
- 150 g faina
- 75 g zahar
- putina sare
- 1 galbenus
- faina pentru intins
pentru umplut
- 65 g gem de portocale,sa nu fie din ala amarui
- 100 g crema de ciocolata deschisa la culoare
la umplutura eu pun dupa ochi, nu prea respect cantitati
Se amesteca ingredientele pentru aluat, se formeaza o bila, se inveleste in folie transparenta si se baga la frigider pentru 30min. Se intinde apoi foaie, se taie cu forma si se coc. Fursecurile reci se lipesc doua cate douacu crema de ciocolata amestecata cu gem de portocale.
si asa arata ele
si sectiunea
Oh, ce bine arata! Ma faci sa ma razgandesc cu ce aveam de gand sa fac...
RăspundețiȘtergereElena nu-s nu stiu ce la aspect, da-s tare, tare bune.Te pup cu drag.
RăspundețiȘtergere