marți, 2 decembrie 2014

Biscuiti sarati cu branza cheddar



Am luat de la Lidl, acum ceva timp ( cand a fost saptamana britanica ) o branza cheddar foarte, foarte buna. Pentru gustul nostru, cel putin. N-o fi fost ea cine stie ce, dar noua ni s-a potrivit perefect. Cu siguranta mai iau, daca repeta saptamana britanica. Ii unul din chestiile care ma enerveaza la magazinul asta. Nu te poti baza pe un anumite chestii. Cand ti-e lumea mai draga, l-au retras de la raft. Ei, asta e. Reteta e de pe un site american, dar nu mai stiu care.


- 200 g faina

- 200 g branza cheddar

- 200 g unt

- putina sare

- daca e nevoie 3-4 linguri apa rece ca gheata

Se amesteca toate ingredientele, untul rece taiat cubulete, si se formeaza o bila. Se pune la rece pentru cel putin o ora, apoi se intinde foaie si se taie cu forma de biscuiti. Se coc in tava tapetata cu hartie de copt, pana se auresc.

aici biscuitii sarati cu branza cheddar



de aproape


2 comentarii:

  1. buna am incercat biscuiti ffff buni data vitoare fac dubla portie si o portie cu pasta de ton ai un blog minunat si retete minunate succes in continuare sarbatori fericite

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt incantata ca ai incercat biscuitii si ti-au placut. Multumesc mult pentru aprecieri. Iti doresc si eu succes in tot ce faci si numai Bine. Sa ai weekend fain.

    RăspundețiȘtergere