Da, iar cheesecake. Nu iar, ci din nou. N-a fost favoritul nostru pentru ca am pus ciocolata foarte amaruie si impreuna cu branza n-a fost chiar pe gustul nostru, dar cu siguranta am sa mai fac si pun ciocolata cu lapte si amaruie. Mancat insa impreuna cu fructele a devenit ultra, mega delicios, sau poate asa mi s-a parut pentru ca imi place foarte tare combinatia cioco + fructe.
Reteta de aici.http://www.kraftrecipes.com/recipes/philadelphia-double-chocolate-cheesecake-61703.aspx , unde mai sunt multe, multe retete faine.Cantitatile sunt adaptate de mine.
pentru blat
- 24 biscuiti cu cacao maruntiti, eu ii pun in punga si trec cu facaletul peste ei
- 90 g unt topit
pentru umplutura
- 750 g crema de branza, eu am pus lacteea
- zahar dupa gust, eu cam 180 g
- 2 linguri bune de amidon
- 1 lingurita de zahar vanilat
- 200 g ciocolata topita
- 4 oua
- fructe pentru decor
tava mea are 30x24 cm
Se sfarma biscuitii si se amesteca cu untul topit. Cu ajutorul unei linguri se preseaza pe fundul tavii captusite cu hartie de copt. Se amesteca branza cu zaharul, vanilia, amidonul si ouale, apoi se pune ciocolata topita si putin racita. Se toarna peste biscuiti si se baga la cuptor pana se incheaga. Se orneaza cu fructe.
cam asta e prajiturica
iar asta sectiunea
Micule arata excelent, e ciocolatosa, iar cu fructele de padure e super imbietoare. Te pup cu drag.
RăspundețiȘtergereWow ce bunatate cicolatoasa!!!
RăspundețiȘtergereAny tu esti o scumpa, draga mie.Multumesc si te pup cu drag.
RăspundețiȘtergereDa e tare ciocolatoasa si e si buna.Multam Hapleo.
Sa aveti duminica faina.
Am copiat reteta !
RăspundețiȘtergereLike.
Adina ma bucur mult ca-ti place. Sa ai o zi faina.
RăspundețiȘtergere