"Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre."
Va doresc numai bine si un Paste asa cum vi-l doriti.
Áfonyalekváros-csokikrémes kocka
-
Még ez is korábban készült sütemény. De jó alkalmat szolgáltatnak arra,
hogy felidézzem az év eseményeit. Sokminden történt. Jó és nem jó
felváltva, így...
Kaizer de porc fara afumare
-
Am mancat la cineva din acest Kaizer de porc fara afumare si chiar a fost
foarte bun. Daca nu ai unde sa afumi kaizerul aceasta metoda de pregatire
este ...
CORONITA CU BRANZA DULCE SI SARATA
-
Un pictor talentat a pictat pe pânză O rumenă coroniță cu brânză Apoi s-a
pomenit cu niște ageamii Care voiau să taie pânza în felii. INGREDIENTE
pentru ...
Pumpkin spice latte
-
O bautura aromata cu parfum de toamna, cu dovleac, scortisoara, portocala
si cardamom. Puteti folosi piure de dovleac copt (cca 4-5 linguri), insa eu
am ...
Salata de conopida, cu maioneza si usturoi
-
*Cu conopida m-am imprietenit foarte greu, dar o data ce ne-am imprietenit
mi-am dorit sa o incerc in cat mai multe varianta. Salata de conopida cu
m...
Chec sărat cu zucchini, cașcaval și sunca
-
Este o rețetă simpla pe care o putem adaptam gusturilor noastre.
Dacă nu este pe placul vostru sau dacă nu aveți prin frigider ingredientele
pe care eu...
Soupe de carottes épicée de de Nadiya Hussain
-
Un temps un peu frisquet, de la grisaille et de la pluie et c'est la bonne
excuse pour se faire une soupe, réconfortante et bien chaude.
Aujourd'hui, je vo...
Mă doare lumea!
-
Discursul dnei Ana Blandiana la ceremonia de acordare a Premiilor Prințesa
de Asturias pentru Litere 2024In Oviedo 25 octombrie 2024 Majestățile
Voastre,Al...
Tort de ciocolata cu visine
-
Tort de ciocolata cu visine. Delicios si extrem de aromat! Pentru mami,
de ziua ei. Fiindca, acum, numai pe ea o mai avem. Si tot ce imi doresc e…
The p...
Mini tarte vegane cu mere
-
Aceste mini tarte cu mere sunt fragede si aromate, perfecte pentru un
rasfat in week-end. Se fac usor si rapid si se termina si mai rapid.
*Ingredien...
BROOKIES
-
Les brookies sont d'irrésistibles gourmandises qui sont le mariage parfait
entre deux classiques de la pâtisserie : les brownies et les biscuits
(cookies)....
În drumul meu spre vindecare
-
Nu există nici un manual de pregătire pentru momentele cruciale din viaţa
asta. Bucuriile compleşitoare sau suferințele devastatoare pe care le
simțim...
Prajitura gustoasa cu mere
-
INGREDIENTE 250 g unt, 1 pahar zahar, 1 pahar ulei,
2 plicuri zahar vanilat, coaja rasa de lamaie, 5 pahare faina, 4 mere.
MOD DE PREPARARE Untul moale ...
Prajitura cu mere si bezea cu nuca
-
Daca vrei sa faci o prajitura de casa cu care sa mergi la sigur, atat ca
mod de preparare simplu si usor,…
Articolul Prajitura cu mere si bezea cu nuca a...
Кекс с рикота и сливи
-
Този кекс е страшно вкусен и много приятно влажен. Между влажност и
клисавост има огромна разлика.
Кексова форма с вместимост 2880 милилитра и височина...
Covrigi danezi
-
Când a mea copilă era mică, îi plăceau tare mult covrigii danezi cu nucă de
cocos. Când am făcut covrigii bavarezi, mi-a amintit de cei polonezi.🥰 Am
stu...
humous aux poivrons rouges
-
*salut tout le monde comment ça va?*
*Je vous propose cette recette de houmous à base de pois chiches et de
poivrons rouges *
*un mélange parfait.*
*Le p...
Biscotti speziati
-
I *biscotti speziati* fatti da me sono dei gustosi *biscotti natalizi* di *pasta
frolla* aromatizzata con cannella ,zenzero e noce moscata. Certo si posson...
Bridesmaids dresses
-
This is the quintessential month in which many girls take flight to a new
life. I'm talking about the newlyweds for whom the advice and support that
only...
Torta al cioccolato e yogurt
-
Un'ottima torta da colazione, merenda e non solo, rimane leggermente umida
e finisce in un batter d'occhio.
Mi sono ispirata da una ricetta dell'Enc...
Comfort food for cold days
-
Hello there, Love will come through, Travis I hope 2022 found you safe and
that the current context does not get you down preventing you from doing
what y...
Gilbert Albert, un bijutier genevez
-
Cred că este deja cunoscută fascinația mea pentru bijuterii, care momentan
îmi ocupă 4 sertare, de toate formele, culorile, dimensiunile șamd. Așadar
când ...
Rulada pufoasa cu dulceata de zmeura
-
Din pachetul generos cu produse naturale trimis de cei de la Din Eden,
am folosit dulceata de zmeura, preparand un desert rapid si delicios doar ...
Fursecuri cu fulgi de ovaz
-
Lucky Cake
Fursecurile acestea sunt absolut delicioase ! Moi in interior usor crocante
pe margini, aromate si miros imbietor, vor fi magnet in bucataria...
Supa crema de morcovi cu ghimbir
-
Parca am mai spus ca imi plac supele creme. Supa asta de morcovi si ghimbir
e printre preferatele mele si e foarte buna mai ales intr-o zi de iarna ca ...
Prajitura cu prune si nuci
-
E sezonul prunelor, si incerc sa ne bucuram de aroma lor deosebita. Pe
langa Rasucite cu silvoita si Cornuri cu silvoita, a treia oara am pornit
cuptorul...
Pancakes cu banane si ovaz
-
Doar trei ingrediente necesita aceasta reteta, sau mai bine spus, idee de
mic dejun delicios, satios si foarte sanatos.
Pancakes fara gluten, lactate s...
Redu riscul de cancer in cativa pasi simpli
-
De data aceasta nu e o reteta, e despre altceva. E despre ceva ce poti face
pentru tine daca depui un mic efort de a citi cateva randuri despre o boala
...
-
Realizat dintr-un amestec aromat de plante si condimente, Aloe Blossom
Herbal Tea iti trezeste toate simturile si iti rasfata din plin papilele
gustative c...
Rămâi activ și pozitiv
-
Adevărul e că prea trăiam pe repede înainte și timpul nu era mai niciodată
suficient... Acum avem timp din plin. Sper doar să ajungem să-l putem
prețui.
Mi...
Painici fara framantare
-
Reteta de mai jos este foarte simpla si are reusita garantata: Ingrediente:
Turnam apa calduta cate putin, amestecand cu o lingura pana se omogenizeaza
alu...
La primavera non sapeva nulla
-
Ho ricevuto ieri su WhatsApp questa poesia. Non lo so chi l'abbia scritta,
è stupenda, per questo ho deciso di pubblicarla e conservarla, per non
diment...
Kuchen de Lúcuma y Nueces
-
He preparado un kuchen con la rica y aromática fruta llamada Lúcuma,en los
supermercados puedes obtenerla en forma de puré y si es la temporada en
forma...
Cea mai simpla reteta de waffles, fara cantar
-
Waffles - pernute moi si delicioase! Cine poate sa le reziste?
La mic dejun cu mult gem sau crema de ciocolata, sau pentru o gustare cu o
lingura plina...
MANCARICA DE URZICI CU LEURDA
-
Nici o primavara fara urzici! Se spune ca urzicile fac parte din
categoria plantelor care ”schimba sangele”. Consumate primavara, ajuta la
detoxifie...
Supa concentrata de pui (cuburi concentrate).
-
Ingrediente: 1kg spate si spinari cu piele 500g gaturi de pui Multi
morcovi 2buc patrunjel 2buc pastarnac O bucata generoasa de telina 2 cepe 2
foi de ...
Biscuiti, fursecuri pentru Craciun
-
* Bine v-am regasit dragilor , dupa o absenta de un an de zile m-am gandit
sa reiau activitatea mea pe blog, in speranta ca va fi o perioada mai
linis...
Cozonaci imbatati - umpluti cu nuca
-
Fantasticii cozonaci imbatati ii gasiti descrisi in detaliu pe noul meu
*BLOG*
Daca va plac va invit sa studiati reteta, iar daca va incanta sa-i
pr...
Salata orz cu avocado si somon afumat
-
Cine iubeste avocado si somonul afumat si aceasta salata o va
iubi......orez fiert si racit cu cubulete de avocado si fasii de somon
afumat condimentata c...
Batoane cu cereale
-
Acum ceva timp oamenii simpatici de la Sano Vita mi-au trimis un cufar cu
bunataturi pe care sa le transform in noi bunataturi. Grea misiune, pentru
ca p...
Brownies - cele mai bune negrese!
-
dupa atata amar de vreme am zis ca e cazul sa mai postez ceva, nu de alta
dar de gatit, gatesc numai ca timp de pozat si de editat retete chiar ca nu
mi-a...
Pizza camembert
-
Un călător ce poposise in Franța i-ar fi scris unui prieten: „Aici se
trăiește foarte rău. Vinul este vechi, iar branza are in ea mucegai”.
Se pare...
Salada de Carnaval
-
(Clique na imagem para vê-la ampliada)
Descrevendo -
*Primeira camada.*
. Manga em cubos;
. Tomate-cajá em cubos;
. Morando em cubos;
. Azeitona Ve...
Construction Of Septic Tank Rules
-
Septic Tank Septic tank is a landfill for the big water of the closet. The
selection of the place and the septic tank model that will be used is very
influ...
Chilli con carne
-
De curand SunFood a lansat in gama sa inca un produs delicios pe care abia
astept sa vi-l prezint! Este vorba de fasole rosie! Arata exact asa cum o
ved...
Placinta cu mere
-
A trecut ceva vreme de cand am disparut! :) Sincera sa fiu nici macar
cupcakes nu am mai facut, doar una ;) cea mai importanta din viata mea, dar
asta e al...
Inchid blogul!
-
Buna....
In cateva zile acest blog va fi inchis, o perioada sau de tot!
Cine vrea- daca mai e cineva interesat de ceea ce mai scriu, ma gaseste aici
Multume...
Unt de casa
-
A fost Shavuot, ultima sarbatoare din an si cu asta se termina si vacantele
noastre pe motiv de sarbatoare. Nu pentru mult timp, doar pana in
septembrie, c...
Business law cases and answers in 2017
-
What forms do I need certainly to fill? Each state/province has a group of
normal forms (often available online) that you have to fill when you need
to inc...
Prajituri cu foi pandispan cumparate
-
Cel mai pretios dar: timpul !
Asa ca, in aceasta primavara vom petrece timpul in natura si mai putin in
bucatarie !
Va propun sa pregatiti 3 prajituri deli...
Nutella brick
-
Ingredients:
250g of Mascarpone,
3 tablespoons of cream like Nutella,
1 pack of biscuits
Some Coffee for dunking,
Coffee liqueur (optional),
Chopped h...
Spanac cu usturoi și lapte, rețetă video pas cu pas
-
Spanac cu usturoi și lapte, rețetă video. Cum se face un spanac cu lapte și
usturoi. Sos de spanac cu usturoi și bază de bechamel, rețetă pas cu pas.
Nu o ...
ShoeBox-Cutia cu cadouri-ediția a 10-a
-
Proiectul ShoeBox a luat naștere datorită unor oameni cu suflet mare, apoi
cu ajutorul prietenilor lor a devenit cunoscut în toată țara, ba chiar și
...
Ciorba radauteana
-
Week-end-ul tracut m-am simtit curajoasa si m-am pus pe gatit aceasta
ciorba pe care n-am mai facut-o pana acum. Nu stiu de unde pana unde eram
convinsa ...
Muffins cu mere si scortisoara
-
Iubesc scortisoara si imi plac prajiturile cu mere, deci nu puteam ramane
indiferenta cand am vazut reteta asta la Laura Adamache. Absolut divine!!!
*Ingr...
Prajitura cu ananas la microunde
-
Cand vine vorba de cuptorul cu microunde cred ca oamenii se impart in cel
putin 3 categorii .Cele 3 grupe identificate de mine sunt : oamenii care
nu a...
PATEU DE FICATEI DE PUI CU MAR
-
INGREDIENTE
1 kg.ficatei de pui
1 ceapa taiata in patru
7 catei de usturoi pisati
200 ml.apa
6 linguri unt
50 ml.suc de rosii
1 mar curatat de coaja si tai...
Vietnam subiectiv (4)
-
Cred că a sosit momentul să vă povestesc câte ceva despre piețele de
alimente pe care le-am vizitat. V-am menționat în primul episod că am
petrecut ultim...
-
După cinci ani și cinci luni.
Niște schimbări: a numărului de oameni în familie, a obiceiurilor
alimentare, a felului de a găti și de a privi hrana... și ...
www.adrianaionica.ro
-
Dragii mei,
Va multumesc pentru tot sprijinul moral pe care mi l-ati acordat in acesti
ani. Poate ca acesta a fost singurul motiv care m-a facut sa merg ma...
Mini cupole cu mousse de iaurt si cirese
-
*De curand mi-am achizitionat niste forme de silicon in forma de
sfera/cupole si era neaparata nevoie sa le pun la treaba. Am inceput cu
niste cupo...
Tartă cu rubarbă și căpșuni
-
De foarte mult timp îmi doresc să încerc să fac minunăția asta de tartă,
dar cumva mereu mă trezeam la finalul sezonului și nu mai reușeam să găsesc
ru...
Spanac în crusta de cartofi dulci
-
Minunată "tarta" asta! Nu e chiar o tartă, dar seamănă cu una, nu? :D
Rețeta am găsit-o pe Cooking Light - aici puteți viziona pas cu pas modul
de preparar...
Turta dulce moale, cu secara si dulceata de cirese
-
Mie imi place turta dulce de la magazin, aia bombata, moale, cu sau fara
glazura sau umplutura. Foarte rar imi cumpar, pentru ca obisnuiesc sa
citesc etich...
Impielițatele
-
Aveam o dorinta mai veche,sa-mi fac mie si fetelor mele rochii la fel.Asa
ne-am imbracat noi de Revelion,in rochii din piele,cu trena,accesorizate cu
snuru...
Fursecuri Leopard şi un CONCURS
-
Copiii iubesc animalele, adoră biscuiţii (fursecurile) şi sunt extrem de
încântaţi atunci când îi surprinzi cu un dulce tematic. Aceste fursecuri cu
u...
Peltea de gutui
-
Pelteaua asta este o coproductie mama si subsemnata, facuta chiar sambata
asta. Pentru mine a fost prima data cand am facut asa ceva, pentru mama a
doua.
M...
FLAN PATISSIER TRADITIONAL
-
for emily and her cupcake <3 flan pâtissier este pentru francezi
echivalentul custard tart pentru englezi ,pasteis de nata pentru portughezi
sau pasticciot...
10 beneficii pentru sănătate ale nucii de cocos
-
Oamenii din regiunile tropicale cunosc beneficiile pentru sănătate ale
laptelui (sau apei) de nucă de cocos, care provine de la nucilede cocos
verzi. Fieca...
Dupa vacanta
-
Gata si vacanta pe anul asta. O vacanta mult asteptata si… meritata, zic eu
:) Ne-am plimbat, ne-am distrat, am facut tratament pentru oasele si
incheietur...
Meringhe alla cannella
-
Senza glutine e senza lattosio
“*Alla ricerca continua della felicità*…” così inizia la mia ricetta delle *meringhe
classiche e al cacao*. Sono trascorsi ...
-
Varianta digitala a Monografiei Delani este acum accesibila tuturor
accesand linkul acesta sau dand click pe imaginea cu cartea din partea
dreapta a sit...
Pui cu ciuperci,cartofi dulci si mazare.
-
*Recomand aceasta reteta pentru o cina superba.*
*Ingrediente:*
- *6 ciocanele de pui*
- *500g ciuperci*
- *1 ceapa medie*
- *100g smantana*
...
Lemon Curd (Thermomix)
-
Cu ani in urma am mai facut varianta de curd dar cu maracuja si daca acum
tot aveam lamai am zis sa fac si clasicul.
E destul de simplu de facut,dar eu...
-
*Reţeta de prepeliţă umplută a Sultanei Hürrem*
*Ingrediente:*6 prepeliţedouă cepedouă pahare de apă cu orezpatru linguri
de untsarepipero lingură de sta...
Turta dulce
-
Din seria plätzchen (fursecuri de Craciun) pun reteta mea autentica de
turta dulce :
3 oua,200 gr.zahar,9 linguri miere,150 gr.margarina,1 lingurita
sco...
EVDE KOKOREÇ DÜRÜMÜNÜN YAPIMI
-
*Malzemeler:*
** Markettten alınan hazır kokoreç*
** Tortilla ekmeği kişi sayısı kadar (kuru yufka, ekmek gibi)*
*İçi İçin:*
** 1 tane çok ince doğranmı...
PRAJITURI!!!
-
PRAJITURI!!! De foarte multa vreme nu am postat pe blog, si nu pentru ca nu
am facut dulciuri sau nu am gatit ,ci pentru faptul ca nu mai am timp.Sper
sa ...
Gogosari murati Sonia
-
O muratura speciala, evtraordinar de buna, pe care am numit-o astfel dupa
persoana care mi-a dat reteta, Va recomand s-o incercati, pt ca e o
varianta ...
Prajitura cu crema de cocos
-
Ingrediente blat de cacao:
230 gr faina alba
3 oua
150 gr zahar
140 gr unt
30 gr caco
90 ml lapte
1 plic praf de copt
Ingrediente crema de cocos:
150 gr co...
CORNULETE C-UN RAHAT
-
Heellaauuuu !! E cineva aici ? Noroc ca mai dati voi pe-aici şi mai
ştergeti praful, ca proprietaariii ... Dar sa ştiti ca nu lipsesc
nemotivat. Nu vr...
Appelbeignets (Dutch Apple Fritters)
-
Appelbeignets (Dutch Apple Fritters) are another sweet snack besides
Oliebollen that are traditionally eaten in Holland on New Years Eve.
(adsbygoogle = wi...
Chessecake cu capsuni....
-
Blat : 200 g biscuiti simpli (am folosit de la Croco...sunt foarte
buni,crocanti ) , 50 g zahar brun , 70 g unt topit. Am macinat biscuitii
impreuna cu z...
Mai. Este toamnă?
-
În această perioadă, cam până la sfârșitul lunii, în calendarul catolic
sunt așa-numiții "sfinți de gheață". Dacă sunt mânioși pe oameni, acești
sfinți sun...
Supa de Oase - Cum?
-
Am ramas datoare cu reteta, asa ca fara alte ocolisuri, iat-o:
- Oase de vita/miel/spinari de pui/tartite de curcan/capete de
peste/alte parti osoas...
Lenhas e Lírios
-
*Lenhas E Lírios*
*Como podia*
*Ninguém o sabia*
*Como sentir tão** suave*
*Partia era dos dias mais difíceis*
*Cortados à lenha, jogadas ao fogo*
*Só pa...
Cinci cani-Cinque tazze
-
Sotto la ricetta in italiano.
Cinci cani sau Five Cups Christmas Cake.Chiar daca Craciunul a trecut il
puteti prepara pentru orice alta ocazie.Bun la caf...
Red Hot Apple Pie in a Mug
-
-
1 medium Fuji apple, cored and cut into 1/2-inch cubes
- 12 to 15 pieces Red Hots Cinnamon Flavored Candy
- 1/2 sheet (2 cracke...
Tort pt Magda
-
Acest tort este pentru ziua Magdei din partea prietenilor ei: Irina,
Simona, Alice si Ionut.
Interiorul este amandina.
Pentru ca ii place foart emult sa...
Absenta motivata
-
*Dragii mei,*
*Lipsesc motivat, o perioada nedeterminata, din motive bine intemeiate.*
*De doua saptamani am devenit bunica lui Petre.*
*Nu o sa ma lunge...
Gogosi rapide (cu praf de copt)
-
Daca aveti pofta de niste gogosi pufoase, care sunt gata de savurat in
15-20 de minute, va recomand reteta de mai jos !
Ingrediente :
- 300 g faina
...
Learning by Burning - cea mai tare gratareala
-
Acum 2 weekenduri, mai exact pe 25 Mai 2013, am fost invitata pe mosia
(vorba lui Gorgan Gabriel) lui Cristian Borod alias Bucatar Maniac unde a
avut loc ...
salata cu naut si mozzarella
-
ce ziceti de o salata satioasa pentru pranz sau cina??
*-1 cutie naut gata fiert*
*-100g mozzarella*
*-125g rosii mici*
*-1 ceapa pestisori*
*-masline n...
Din nou la Liberty-la joaca!
-
Din nou la Mall.. la Liberty... dupa un an si jumatate, in aceeasi formula:
Felis, Monica Vio si copii din dotare.... De data asta cu progrese.. si
sunt f...
Bilant: 1 saptamana de "diet watching"
-
*Vinerea* este ziua de tras linia si judecat comportamentul alimentar
saptamanal. Pana acum am cazut prada poftelor, dar am avut o "scuza" pentru
ca exact ...
Să vină primăvara!!!
-
Imaginile sunt originale si apartin blogului PasiunileAlinei "Dup-atâta
frig și ceață iar s-arată soarele..." Parafrazând celebra "Primavară" a lui
Georg...
Prajitura cu nuca si ciocolata
-
Luna aceasta gazda la *Dulce Romanie* este blogul *Enjoy Dessert.* Ce
trebuie sa facem noi? Sa realizam un preparat culinar cu ingredientele
propuse, nu...
Drob de pasare in forme de muffins
-
Am mai postat reteta de drob din maruntaie de pasare pe blog, dar cum imi
plac variatiunile pe aceeasi tema, astazi l-am pregatit putin altfel, mai
degraba...
Salmorejo con Tofu
-
Ingrediente pentru 2 pers: 6 rosii normale 2 catei de usturoi 150 gr miez
de paine ulei de masline sare zeama de lamaie 2 morcovi 2 buc praz sau
ceapa 150 ...
Fusilli carciofi, pancetta e mascarpone
-
*INGREDIENTI*
*400g di Fusilli Verrigni trafilati in oro*
*5 cuori di carciofi*
*100g di pancetta affumicata*
*70g di burro*
*150g di mascarpone*
*Brodo*
...
Baclava (Baklava)
-
Eu credeam ca baclavaua este extrem de complicat de facut si
nici intr-un caz nu am indraznit pana acum sa experimentez. Cat de tare
m-am pu...
Kürtőskalács
-
Azt hiszem, hogy ez az ínyencség viszi az elmúlt év óta a rekordot a
konyhámban, helyesebben szólva - az udvarunkon :). Szerintem semmit nem
sütöttem il...
MY new BLOOOGGGG!!!
-
Here it comes:D
Scuze ca v-am lasat sa asteptati atat de mult..dar am fost harinca,am
lucrat si pentru breslo,am facut si multe prajituri iar de acum ne in...
Creveti Kung Pao
-
[image: Creveti Kung Pao]
Nu va era dor de o mancare chinezeasca? Mie da! Si de foarte mult timp imi
sta gandul la reteta de creveti Kung Pao, care e o rete...
Cavoletti di Bruxel al forno con lo speck
-
Varza de Bruxel nu o prepar prea des,cu toate ca sotului meu ii place
simpla,cu parmesan.Reteta am gasit-o aici pe cookaround.com si mi s-a parut
imediat ...
Lemon Shrimp with garlic
-
Ingredients
6 tbls.butter
large Shrimp 1-2 lb peeled
4 medium cloves garlic crushed and micnced
4 Tebl.spoon s of lemon juice
white cooking wi...
Webseite Umzug und die Sorgen
-
Moin,moin an alle meine Besucher. Die Webseite auf wittcami.de ist fast
umgezogen. Wenn ich keine Baustellen mehr drüben habe wird die
WordPressseite zugem...
Prajitura cu mere
-
Pentru ziua sotului meu am pregatit o prajitura cu mere deosebit de frageda
a carei reteta am primit-o de la buna mea prietena, Aida.
Ingrediente (reteta ...
Prajitura cu dovleac si mere
-
La sfarsit de an sotul mi-a adus un dovleac urias de la tara si pentru ca
nu-i placea deloc la mine in bucaratie, l-am taiat bucatele. O parte am
copt, o p...
Pui la cuptor cu orez si sote de legume
-
*Ingrediente:*
*Puiul la cuptor:*
1 pui gril refrigerat (cam de 1-1,5 kg)
1 lingurita de sare
2 lingurite de boia de ardei, dulce
2 lingurite de praf de ust...
Copper fever
-
In ultima perioada am lucrat cupru, multe bratari de cupru, si la multe nu
le-am facut poze :(
Acestea sunt cele pe care le mai am acasa (nu pentru m...
Parfait de capsuni cu menta si vin de Porto
-
Parfait-urile se numara printre deserturile mele favorite. Racoritoare si
rafinate, dau savoare unei zile fierbinti de vara. Combinatia capsuni +
menta, co...
PREMIU SI LEAPSA DE LA OANA D.
-
Multumesc mult ,draga OANA D. Acum,leapsa: 1-trebuie sa stabilesc obiective
pentru blog 2-sa enumar 10 lucruri care-mi place sa le fac:
Obiective.....nu am...
Tort Barbie
-
Pfiu...ce mult timp a trecut de cand nu am mai postat o reteta...Din pacate
timpul si programul incarcat nu mi-a mai permis.Am gatit insa,dar retetele
nu a...
Tort cu zmeura si ciocolata
-
[image: Raspberry ganache Cake]
Si-acum stiu ca se va interpreta ca fac lobby pentru Valentine’s si ca desi
zic un lucru, fac altceva dar asta-i viata, su...
Rasol de porc cu sos de hrean
-
O mancare satioasa, care se prepara usor.
INGREDIENTE:
- rasol de porc (3, 4 buc)
- 3, 4 cartofi
- sos hrean
- mamaliguta
PREPARARE:
Fierb...
The Dewaruci Mythology: A Wayang Story
-
The Dewaruci story is drawn from the Indian Mahabharata epics, even though
it is entirety Javanese in concept, and is traditionally told in the wayang
ku...
Paste fericit Miculina mea draga! Hristos a inviat!
RăspundețiȘtergereIti doresc numai bine, zile senine si sanatate!
Paste Fericit si numai bine! te pup
RăspundețiȘtergerePaste fericit Miculina!!.. Te pup si iti doresc numai bine!... Hristos a inviat!!...
RăspundețiȘtergereSarbatori luminate, alaturi de cei dragi !
RăspundețiȘtergereHristos a Inviat !
Hristos a inviat!!!Sarbatori fericite!
RăspundețiȘtergerePaste luminat!Hristos a Inviat!! :* :*
RăspundețiȘtergere