duminică, 25 septembrie 2016

Foietaj cu piersici



Nu-mi prea place sa folosesc foietaj cumparat, dar nici timp sa fac acasa n-am.Asa ca nu fac des.Dar uneori deraiez si iese ceva de genul asta. Nu gasesc acum situl de unde am luat reteta, sa pun linkul, dar am sa revin, si am sa-l pun.E o reteta extrem de simpla, dar ies niste prajiturele, foarte, foarte bune.
Am revenit cu linkul retetei, de pe essenundtrinken.

- aluat foietaj

- branza cu iaurt, eu am folosit Quark de la Kaufland

- zahar dupa gust

- zeama si coaja de lime

- piersici

- gem de caise

Se taie aluatul bucati si se pun pe hartie de copt, la cuptor, pana se coace si se aureste. Peste foietajul copt se pune branza cu iaurt si cu zahar, se pun bucatile de piersici si se orneaza cu gem de caise caldut, si cu coaja rasa de lime.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu