duminică, 28 ianuarie 2018

Spitzbuben II




La multi ani ! Sa aveti un an plin de bucurii fericire si realizari !
Spitzbuben sunt fursecurile preferate ale Denisei, asa ca sutintr-o cautare cotinua de reteta perfecta de Spitzbuben..Totdeauna o sa mi se para ca aia pe care urmeaza sa o incerc e cea mai faina.Uneori iau teaoa, alteori chiar se dovedeste a fi mai buna decat cea pe care o aveam.
In cazul de fata reteta testata acum , ramane cea mai buna.
Reteta de aici.

pentru aluat:

- 300 g faina

- 250  g unt la temperatura camerei

- 140 g zahar

- 4 galbenusuri

- putina sare

pentru umplut:

- gem acrisor, eu de visine

Se amesteca toate ingredientele, se face o bila care se inveleste in folie transparenta si se baga la frigider pentru cateva  ore.Se scoate apoi aluatul se imparte in patru si e rand fiecare bucata se intinde foaie de 1/2 cm, se decupeaza, apoi se coc. reci se lipesc doua cate doua cu un gem acrisor.







4 comentarii:

  1. Hi, I do think this is an excellent website. I stumbledupon it ;)
    I am going to come back yet again since i have saved as a favorite it.

    Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide others.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmmm, sembra delizioso!! Da provare

    RăspundețiȘtergere