vineri, 4 noiembrie 2016

Melci cu rosii uscate



I-am facut cu ocazia zilei Miculinului si au fost buni, dar parca varianta de pernite, cu rosiile uscate blenduite mi-a placut mai mult. Mi-am tot propus sa le incerc cu foietaj facut in casa , numai ca-mi lipseste timpul sa fac asa ceva.
Reteta de aici http://www.lecker.de/blaetterteig-tomaten-schnecken-32818.html

- o foaie de aluat foietaj

- rosii uscate in ulei

- branza, eu nu am avut raclette, am pus mozzarella

- rozmarin

- piper

Peste foaia de aluat se pun rosiile, condimentele, apoi branza si se ruleaza. Se taie melcisorii de grosime de 1 cm, apoi se pun pe hartie de copt, in tava.Se coc pana se auresc.


4 comentarii:

  1. Un aperitiv rapid si gustos! te pup..o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. E pe gustul meu ce citesc aici. Recunosc cinstit - n-am facut nimic pana acum care sa includa si foietaj. nu pare complicat. E pe lista! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca-ti place.Nu e complicat chiar deloc.Sa ai un weekend fain!

      Ștergere
  3. Da Nico, multumesc, e simplu si bun.Te pup si eu cu drag.

    RăspundețiȘtergere