marți, 14 aprilie 2015

Masline aperitiv





De prima data de cand le-am vazut am stiut ca o sa-mi placa.Chiar daca e de bobralit la ele, merita,is tare bune.Ii multumesc lui Eataly de pe arta culinara pentru reteta.

- masline verzi,eu am avut la cutie, din alea umplute cu ansoa

- 200 g faina

- 120 g parmezan ras

- 120 g unt rece

- 4 linguri apa rece

eu am pus si putina sare, aaaaa iar cantitatile le-am dublat din start

Se amesteca faina cu parmezanul si se adauga untul rece taiat cubulete. Se pune si apa si se amesteca. Se inveleste aluatul obtinut in folie si se baga la frigider pentru 30 min. Se scoate apoi aluatuldin frigider, se rup bucatelesi se inveleste fiecare maslina in aluat. Sepun pe hartia de copt si se baga la cuptor pana se auresc un pic.Delicioase.


asa arata dragele de ele



de aproape


si sectiune


2 comentarii:

  1. Miculina, m-ai dat pe spate cu reteta asta! Norocul meu ca nu le-a vazut Biculina ca nu mai aveam scapare 😊Sigur le voi incerca! Pupam gasca 💜

    RăspundețiȘtergere
  2. Happy draga daca ai stii cu ce mare drag as face pentru Biculina, daca ati fi mai aproape.Pupam cu mare drag toata gasca.

    RăspundețiȘtergere