Dupa cum am mai scris voi fi cam oupata in urmatoarea perioada, dar cate o reteta simpla tot o sa mai execut din cand in cand.
Checul asta e foarte, foarte simplu de facut, si daca stim cat e de bun, il faceam cu siguranta mult mai repede.
Reteta am luat-o de pe situl http://drolacooks.blogspot.de/2013/01/condensed-milk-cake-kondensmilch-kuchen.html
Nu am poze pas cu pas, dar la cat de usor se face nici nu prea e nevoie.
- 1 cutie lapte condensat - 400 g
- 4 oua
- 150 g faina
- putina sare
- 1 lingurita praf de copt
- 50 g unt topit
pentru servit
- orice fel de fructe zemoase
- zahar dupa gust
Se bat ouale cu laptele condensat. Se adauga faina omogenizata cu praf de copt si sare si se amesteca. Ultimul se pune untul topit si se omogenizeaza din nou si se toarna in forma de copt unsa cu unt si tapetata cu faina, sau cu hartie de copt. Se coace la foc mijlociu, pana trece testeul scobitorii.
Pentru sosul de fructe, se pun fructele cu zahar pe foc, si se lasa pana capata consistenta dorita. Mie imi place sa le las doar putin, astfel incat fructele sa-si pastreze cat de cat consistenta.
checul gata copt
de aproape
si cu sosul de fructe