joi, 22 martie 2012
Aperitiv cu peste afumat
Am luat de vreo doua ori macrou afumat, dar mie nu-mi place, mi se pare ca nu e afumat la fum normal, ci ca e dat cu aroma de fum, iar mie mi se pare foarte artificiala. Prima data am zis ca mi se pare, am mai luat inca o data, acelasi lucru. Am luat si din Ungaria pastrav afumat, la fel, parca si pe mana imi ramanea mirosul ala de afumat, oricat ma spalam. Dar celorlalti le place si nu li pare nimic anormal. Pastravul l-am facut salata si l-am servit cu castravete, iar Miculinul a fost foarte incantat.
Reteta din " kiskegyed konyha ".
- 1 ou fiert tare
- o ceapa rosie
- 150 g peste afumat ( macrou, pastrav )
- 1 castravete acru
- 1 lingura smantana
- 1 lingura piper verde in otet
- sare, piper, marar ( marar eu nu am pus )
- castravete proaspat
Se fierbe oul tare, se taie marunt, la fel si castravetele si pestele, se omogenizeaza, se adauga smantana, piperul verde si se condimenteaza. Se serveste pe felii de castravete proaspat.
aici ingredientele
iar aici salata
de aproape
Foarte fain, imi place ca are castravete pe care eu il ador in salatele astea!
RăspundețiȘtergerebun,bun, n-am mai mancat de mult macrou afumat
RăspundețiȘtergereCred ca a fost un delici!!!
RăspundețiȘtergereSi de retinut,un aperitiv de efect...
Eu afum pestele acasa...aceiasi senzatie o am si eu....pestele din comert are un fum iute...
Te pup!!!
e super! imi place tare mult; anasia
RăspundețiȘtergereFoarte prezentabil aperitivul acesta!!!
RăspundețiȘtergereAny, esti o scumpa multumesc.
ȘtergereJohanna, multumesc mult.
Alynusa, tu faci o gramada de chestii bune, home made.
Anasia, ma bucur mult ca-ti place.
haplea, multumesc mult.
Va pup si va doresc weekend minunat.
daca Miculinului i-o placut,atunci noua cum sa nu ne placa,ne lingem pe degete
RăspundețiȘtergereAhhha Doinitza deci tu tii cu ursul :).Esti draguta tare.
ȘtergereTe pup si-ti doresc weekend fain.
Imi place cum arata servit pe felii de castravete
RăspundețiȘtergereMultumesc mult.Da ce haios nick ai.
RăspundețiȘtergereO seara faina.