sâmbătă, 16 aprilie 2011
Tarta sarata fara blat
Pentru aceasta minunata reteta ii multumesc Anyei Anette, fata care a postat reteta pe forumul " arta culinara ". E o tarta care imediat ce am vazut-o am stiut c-o sa ne placa. Cu prima ocazie cand mi-au ramas niste resturi de pui la rotisor, am excutat-o. Mentiunea mea e ca ca eu nu ma omor dupa carnea de pui, dar tarta e foarte, foarte buna. Data viitoare, probabil dupa Paste, o fac cu altfel de carne.
- 250 g smantana
- 200 g carne de pui am pus eu, data viitoare pun sunca sau salam
- 200 g cascaval
- 4 oua
- 3 linguri faina
- 1 lingura gris
- marar
- eu am pus si un ardei, data viitoare nu mai pun, ca n-am facut decat sa-i dau de lucru Miculinului, sa-l scoata adica
- parmezan pentru ras deasupra
Cascavalul se da pe razatoarea mare, iar puiul se taie cubulete.
Se bat ouale, se adauga smantana, cascavalul, puiul, ardeiul cubulete, cate putin faina, apoi grisul si mararul tocat. In reteta scrie sa nu se pune sare, eu am pus, si data viitoare pun putin mai multa. Am omis din reteta praful de copt, dar in reteta originala, era.
ouale batute, aduagata smantana
adaugate retul ingredientelor, eu am pus si patrunjel
faina si grisul
asa arata amestecul
in tava cu parmezul deasupra
gata coapta
si felia
Foarte faina. Si eu am s-o fac in mod sigur.
RăspundețiȘtergereE o reteta minunata! Yum, ce buna e tarta ta!!
RăspundețiȘtergereo bunatate de tarta!
RăspundețiȘtergereiti doresc o saptamana placuta!
Multumesc dragutele de voi.E tare buna.
RăspundețiȘtergereVa pup si va doresc si eu o saptamana minunata.
buna trebuie sa mai fie !
RăspundețiȘtergereOphelia, noua tare mult ne-a placut.
RăspundețiȘtergereMiculino draga mea, imi spusesei tu ca ai facut-o, dar n-am stiut c-ai si postat-o!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca v-a placut :)!
P.S. Sa stii ca nici eu nu pun praf de copt. Poate ca o confundai cu alta reteta.
Te pupez cu drag si mi-e dor sa mai postezi ceva.
Any esti o scumpa de fiecare data.
RăspundețiȘtergereTe pup cu drag.