marți, 28 aprilie 2015
Ceapa rosie cu otet balsamic
Eataly de pe forumul " arta culinara " este una din persoanele ale carei retete mi se potrivesc foarte bine. Pe langa Any, Maya si mai sunt cateva fete. Asa se face ca tot la fel de apreciat si des facut aperitiv la noi, e si ceapa asta caramelizata, pe tartine cu branza de capra. Stiam de ceapa asta, dar in combinatie cu branza de capra imi place cel mai mult. Mie nu mi-ar fi dat prin dibla sa incerc combinatia daca n-o vedeam. Multumesc pentru reteta, e tare faina.
Reteta am luat-o de aici.
- 1 ceapa mare rosie
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingurita zahar
- 1/2 pahar de otet balsamic
- putina sare
Se curata ceapa si se taie solzisori. Se caleste in ulei,se pune sarea, apoi zaharul. Dupa ce se topeste zaharul se adauga otetul balsamic. Se lasa pana se evapora. Rece se pune pe tartine unse cu branza de capra.
Noua ne plac foarte, foarte mult, iar de prieteni au fost de fiecare data foarte apreciate.
imiplac si cum arata
inca una
de aproape
Buuun!
RăspundețiȘtergere