marți, 26 iunie 2012
Zucchini umpluti cu branza si sunca
Eu stiam ca e o reteta castigatoare pentru mine. Si mai stiam si ca Miculinul nu va fi begeistert ( incantat ) de ea. De fapt mint, umplutura a mancat, de ce nu s-a atins a fost dovlecelul, cu toate ca ii place pane, ii place mancarea de dovlecel, dar asa nu i-a mancat. Nu-i bai, mai mult mi-a ramas.
Reteta din " secretele bucatariei ".
- 2 zucchine
- 1 ceapa
- 1 rosie
- 100 g sunca dietetica
- 125 g branza de vaci
- patrunjel tocat
- marar tocat
- tarhon tocat
- cimbru tocat
- sare, piper
Zucchinele se taie in doua pe lung, se scobesc de seminte si se fierb 5 min in supa de legume. Eu nu i-am fiert pentru ca dupa aceea se mamaligesc prea tare la cuptor. Mie imi place sa ramana mai fermi. Se toaca ceapa, sunca se taie bucatele, rosia se scobeste de samburi iar restul se toaca. Toate acestea se amesteca cu branza si se condimenteaza. Se umplu jumatatile de zucchine cu acest amestec, se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt si se baga la cuptor pentru 20 min.
umplutura
zucchinele scobite si pregatite pentru umplut
umpluti, gata de bagat la cuptor
scosi din cuptor
si de aproape
Cred ca ma invit la tine la masa ;)
RăspundețiȘtergereEu nu mai am vreme de gatit :((
Sunt atat de buni dovleceii,imi plac mult;reteta ta este inca una care trebuie facuta.
RăspundețiȘtergereAbunda pietele de legumita asta minunata si ieftina .
Te pup !
Ce-as minca si eu un dovlecel umplut... Anul asta inca nu am mincat, a dat grindina in gradina mea, de nu am aproape nimic pina la ora asta... Dovlecelul din ultima poza, e pentru mine, da ?! Pupici !!!
RăspundețiȘtergereDeliciosi!Un weekend frumos!
RăspundețiȘtergereSunt deliciosi!!!!
RăspundețiȘtergereNici sotul meu nu a mancat dovlecelul:))
Mie imi plac multtt!!!
Pupici!
Tare interesanti.
RăspundețiȘtergereSa ai o zi minunata.
Imi plac si mie tare mult zucchini umpluti!!!
RăspundețiȘtergereimi place numai bun penru o zi de vara
RăspundețiȘtergereFoarte fain, mie imi plac legumele umplute!
RăspundețiȘtergereAlina te astept cu mare drag.
RăspundețiȘtergereAsa e Adina, acum e momentul legumelor.
Daniela cu drag pentru tine.
Multumesc Paradis.
Alynusa, va astept cu drag.Pentru barbati fac altceva.
Multumesc Johanna.
Haplea, cu drag pentru tine.
Asa e Yaya, usori si buni.
Any, te astept si pe tine cu mult drag.
Va pup si va doresc weekend fain.
Faina reteta !
RăspundețiȘtergereMultumesc Dorina, esti draguta.
RăspundețiȘtergereSa ai o saptamana faina.
Interesanta reteta! Imi plac mult zucchini umpluti doar ca de obicei ii fac doar cu rossi si mozzarella. O sa-i incerc si asa. O saptamana frumoasa si spor la bucatarit.
RăspundețiȘtergereTrebuie sa fie tare buni si cu rosii si mozzarella.
RăspundețiȘtergereO saptamana faina sa ai si tu.