miercuri, 16 noiembrie 2011
Crema de branza de capra cu rodie
Sambata trecuta am avut in vizita unii din dragii nostri prieteni din Mures, si pe langa lasagna si niste mizelicuri, am facut si crema asta de branza, care ne-a fermecat pur si simplu, atat pe noi cat si pe musafirii nostri.
Reteta din " good food ".
- 150 g branza de capra moale
- 250 g ricotta, eu am pus branza de vaci
- semintele de la o 1/2 de rodie
- 1/2 legatura mica de ceapa ciorii
- 1 lingura de miere lichida
- 2 lingurite de otet de vin alb sau rosu
- paine cu coaja crocanta pentru servit
Se amesteca branza capra cu cea de vaci, eu am pus si putina sare. Se intinde amestecul pe o farfurie plata, se presara semintele de rodie si ceapa ciorii tocata mai marunt. Inainte de a se servi, se stropeste cu amestecul facut din miere si otet. Se serveste cu paine cu coaja crocanta.
si asta e crema
de aproape
si cu paine
Wowww,ce super arata!!!
RăspundețiȘtergerePrezentarea de revista!!!
Te pup!Alynusa
Arata tare bine si cred ca este tare buna! Pup si o seara placuta!
RăspundețiȘtergereCe frumos colorata!... FFf bine arata!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alynusa, tu esti tare draguta.
RăspundețiȘtergereAdela, e tare, tare buna, cel putin noua tare mult ne-a placut.
Multumesc Felis, esti o draguta.
Va pup cu drag si va doresc o zi minunata.
Imi place mult tare.Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Dia, ma bucur mult ca-ti place.
RăspundețiȘtergereTe pup si eu cu drag.
Cu rodia nu ma impac, dar branzeturile, fie ele de capra, sunt printre preferintele mele.
RăspundețiȘtergerece delicatese!!!imi place
RăspundețiȘtergereOana nici eu n-as fi crezut ca-mi va placea combinatia, dar a fost demential de buna.
RăspundețiȘtergereYaya multumesc, esti o scumpa.
Va pup si va doresc o zi si mai ales un weekend minunat.
Delicioasa, arata super bine!
RăspundețiȘtergerePe cat de bine arata pe atat de gustoasa cred ca este.
RăspundețiȘtergereOana multumesc, esti o scumpa.
RăspundețiȘtergereMaria, nu ma asteptam sa fie asa de buna.
Va pup si va doresc weekend minunat.
Tare-mi place cum arata.
RăspundețiȘtergereEu - una, ador rodia dar lactatele (inclusiv branza) imi fac ceva probleme de o vreme... :(
O fi varsta ;P
Te imbratisez cu drag,
Alina
Alina multumesc.Aspectul ca aspectul, dar e foarte buna.Imi pare rau sa aud ca nu poti manca brnaza, stiu ca tu spuneai ca-ti place foarte mult.
RăspundețiȘtergereTe pup si eu cu mult drag.
As manca si nu m-as mai opri!! Multumesc pentru reteta!
RăspundețiȘtergereWeek-end placut!
Cu multa placere Alexandrina.Ma bucur tare mult ca-ti place.
RăspundețiȘtergereTe pup si-ti doresc si eu tie weekend minunat.
Nu m-as fi gandit la o asemenea combinatie,dar vazand reteta cat e de simpla si mai ales pezele.....fantastic.Pupici:x
RăspundețiȘtergereMaria, daca n-o vedeam in revista nici eu.Dar s-a dovedit a fi tare buna.Multumesc, esti draguta.
RăspundețiȘtergerePupici si tie si seara faina.
Superba reteta si prezentarea cum ne-ai obisnuit.. FANTASTICA!
RăspundețiȘtergerePupicei
Vale, esti tu o scumpa, multumesc mult.
RăspundețiȘtergerePupici la gasca si o saptamana faina.