duminică, 28 ianuarie 2018
Spitzbuben II
La multi ani ! Sa aveti un an plin de bucurii fericire si realizari !
Spitzbuben sunt fursecurile preferate ale Denisei, asa ca sutintr-o cautare cotinua de reteta perfecta de Spitzbuben..Totdeauna o sa mi se para ca aia pe care urmeaza sa o incerc e cea mai faina.Uneori iau teaoa, alteori chiar se dovedeste a fi mai buna decat cea pe care o aveam.
In cazul de fata reteta testata acum , ramane cea mai buna.
Reteta de aici.
pentru aluat:
- 300 g faina
- 250 g unt la temperatura camerei
- 140 g zahar
- 4 galbenusuri
- putina sare
pentru umplut:
- gem acrisor, eu de visine
Se amesteca toate ingredientele, se face o bila care se inveleste in folie transparenta si se baga la frigider pentru cateva ore.Se scoate apoi aluatul se imparte in patru si e rand fiecare bucata se intinde foaie de 1/2 cm, se decupeaza, apoi se coc. reci se lipesc doua cate doua cu un gem acrisor.